Jeg abonnerer muligvis stadig på avisen, hvis ...

avis

AvisbådNogle af jer, der kender min baggrund, forstår, at jeg arbejdede i avisindustrien i over et årti. Nogle af mine største bedrifter var i branchen, både professionelt og teknisk. Det bedrøver mig virkelig, at aviser falmer ... men jeg tror ikke, det er en død, det er virkelig et selvmord.

Aviser overvåges, når rubrikannoncer gik til eBay og Craigslist. Arrogant tænkte de ikke at tage noget af deres overskud og investere i online-auktioner eller rubrikannoncer. Det fantastiske ved dette er, at de havde det ultimative kort - geografi. Havde aviser fundet en måde at udnytte onlineannoncer til en regional løsning, tror jeg, de kunne have holdt ud. Det er for sent nu ... ethvert vellykket online klassificeret system har en regional komponent.

Så hvordan kan jeg stadig abonnere på en avis?

Hvis deres udgivere ville stoppe med at trække masser af AP crap, stoppede deres redaktører med at redigere, de stoppede med at give slip på lokalt talent, og de begyndte at lade deres journalister løbe frit. Med andre ord - hvis de stoppede med at være dumme om at håndhæve 'bundlinjen' og udnytte det talent, de har, ville jeg være der for dem.

Bevis? Bare læs Ruth Hollodays blog når du får chancen. Jeg arbejdede i lokalavisen i et par år, læste avisen hver dag og kendte aldrig rigtig Ruth. Men det sidste år har jeg læst hendes blog, og det blæser mig væk. Hendes integritet, ærlighed, stumphed og absolut lidenskab for at komme til historien er noget, jeg aldrig genkendte, da hun skrev for stjernen. Faktisk vidste jeg ikke engang, hvem hun var i Star!

Hvordan forhindrede de, at talent som hende eksploderede, ved jeg ikke ... Jeg kan kun gætte, det var politik og redigering. Jeg læste artiklerne på IndyStar nu og de fleste af dem læser som politirapporter eller nekrologer ... intet liv i dem overhovedet. Det gør mig sindssyg, at de ikke kan se dette og gøre noget ved det.

Jeg havde en chef og mentor, Skip Warren, for længe siden. Han sagde, at medarbejdere altid ville overraske dig, hvis du gav dem muligheden for at få succes. Dette er ikke anderledes med aviser. Monsterfirmaer, politik og mellemledelse har ødelagt avisen. Ruths blog vil fortsætte med at opbygge fart ... og enhver med en nyhedslæser finder disse ex-avisjournalister og begynder at læse deres blogs!

Ruth har ikke et reklamebudget for at forsøge at holde hende på toppen som stjernen gør, men ingen bekymringer - jeg tror, ​​at Star's site vil dræbe nok af sit interne talent, der vil skubbe folk til mere informative websteder som Ruths! Jeg har hørt fra insidere, at vækstområderne på Star's websted virkelig har centreret omkring brugergenereret indhold, niche (lokale) nyheder og blogging. Huh! Forestil dig det!

IndyStar.com

2 Kommentarer

 1. 1

  Du kender Doug, jeg har en tendens til at glemme, at folk stadig læser aviser. Jeg ved, det lyder underligt, men det er så længe siden jeg har gjort, at min referenceramme er ændret.

  Når disse sælgere kommer dør-til-dør-sælger abonnementer, ved jeg, at jeg altid ender med at se ud som om de spurgte, om jeg havde brug for at købe en isblok til min iskasse eller noget petroleumdestillat til min hesteløse vogn.

  Et blik der siger "... Virkelig ... folk gør det stadig?" 🙂

 2. 2

  Jeg ved hvad du mener, Tony. Google Feedreader har helt erstattet mit avisabonnement. Jeg læser stadig nogle magasiner ... måske hvor talentet er flyttet. Og jeg er en bogmøtrik. Jeg tror, ​​at lugten og følelsen af ​​papir stadig er naturlig for mig.

  Hvad jeg savner mest, er talentet, selvom ... det var det, jeg virkelig prøvede at sige. Jeg håber, at journalister vender sig mere og mere til blogging (uden for de aviser, de arbejder for). Faktisk ville jeg elske at se 'sponsorerede' blogsider med rigtige journalister, der ikke har nogen grænser for, hvor de kan tage deres skrivning.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.