IPad-hypen ... Hvorfor er du næste

flipboard ipad

flipboard ipadVi havde et par mennesker, der klagede over, at bloggen havde et problem på iPad, hvor de faktisk ikke kunne læse indlæggene. Dette handlede om den tiende person, der klagede over vores blog og iPad, så jeg endelig brød sammen, og vi købte et par. Den ene er for mig, den ene for Stephen, vores udvikler ... og den anden er til en af ​​jer heldige læsere.

Et par dage senere, og jeg er helt hooked. IPad er lidt tungere end jeg troede, det ville være, men det giver en meget lettere bærbar taske, når jeg går hjem hver aften. Skærmdefinitionen er ganske fantastisk, og grænsefladen er meget, hvis ikke nøjagtigt, ligesom iPhone. Jeg latterliggjorde at købe en ... det virkede som spild af penge uden telefonen og kameraet (jeg hørte kameraet kommer ud i marts). Det har det ikke været.

Jeg har allerede skrevet om The Daily og min intriger med denne applikation, der leverer nyhederne på en rigtig sej måde, men det meste af min kærlighed til iPad er netop den måde, som udviklere har udnyttet touch og fast ejendom for at give en langt bedre interaktion.

Det eksempel, som jeg elsker at vise, er Flipboard, en applikation, der skubber alt dit indhold til pænt organiserede sider, som du simpelthen kan bladre igennem. Du kan også ligesom dem, svar på Twitter, videresend eller send artiklen via e-mail. Applikationen er så enkel at bruge, at jeg faktisk er vendt tilbage til mine RSS-feeds og nu fortærer dem hver morgen.

Nøglen for marketingfolk her er at forstå, at brugerinteraktion igen ændrer sig med dit websted. Jeg forventer ikke, at alle går ud og optimerer en unik brugergrænseflade kun til iPad (selvom vi ser på det nu), men jeg vil anbefale dig at gøre mere end blot at gøre dit websted læsbart på en af ​​disse enheder. Som iPad-bruger keder jeg mig officielt med det typiske sted, og jeg leder efter den næste fantastiske brugeroplevelse.

Denne uges vinder

Denne uge vandt curiousmeboston @_______! Vi venter på at høre tilbage fra dem for at se, hvilken præmie de gerne vil vælge. Der kommer masser af flere præmier - inklusive Formstack - opret formularer let online, Vontoo - send stemmepåmindelser, og Fyrtøjet opbyg, præsenter og følg forslag nemt online!

5 Kommentarer

 1. 1

  Doug, velkommen til festen!

  Mens jeg var tidligt omvendt (og stadig elsker det), forstod jeg virkelig styrken i det, der var skabt, da min 74-årige far bestilte en før jeg gjorde ... og overvejer nu en anden, fordi man ikke er nok til hans to-personers husstand. Bare endnu et eksempel på fremragende industrielt design kombineret med kreativ udvikling. Ligesom iPhone er den sejeste funktion softwaren og det faktum, at oplevelsen konstant kan forbedres med bedre applikationer.

  Daily er et godt eksempel på denne iterative proces. Mens det er meget sejt, nyt og ikke helt som noget andet tilgængeligt, er der stadig meget plads til forbedring (kører for langsomt, opdateringer tager for lang tid osv.) Men faktum er, at det * fortsat * bliver bedre , hvilket også gør den samlede oplevelse med enheden bedre. Sjove ting!

  / Jim

 2. 2

  Da iPad først blev introduceret, rev jeg den mundtligt fra hinanden til alle, der ville lytte. Apple og Steve Jobs troede virkelig, at de ville gøre netbooks ubrugelige?

  Men efter nylige praktiske erfaringer er jeg konvert. UI-oplevelsen er fantastisk, og udviklere har skabt smukke, slanke apps til at udnytte iPad's bedste funktioner.

  Mens jeg venter til version 2, skal jeg bide i kuglen og købe en selv, så også jeg kan være en del af den seje skare. 🙂

 3. 3

  Da iPad først blev introduceret, rev jeg den mundtligt fra hinanden til alle, der ville lytte. Apple og Steve Jobs troede virkelig, at de ville gøre netbooks ubrugelige?

  Men efter nylige praktiske erfaringer er jeg konvert. UI-oplevelsen er fantastisk, og udviklere har skabt smukke, slanke apps til at udnytte iPad's bedste funktioner.

  Mens jeg venter til version 2, skal jeg bide i kuglen og købe en selv, så også jeg kan være en del af den seje skare. 🙂

 4. 4

  Fantastisk beskrivelse af Flipboard, det er en fantastisk applikation. Godt punkt om at sikre, at dit websted er læsbart på en iPad, ikke sikker på, at alle ville tænke på det.

 5. 5

  Jeg elsker det absolut. Så snart skrivning bliver lidt mere flydende, og multi-tasking er grundigt raffineret, efterlader jeg min bærbare computer derhjemme og holder rundt om en iPad.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.