Jeg sendte lige $ 1000 til Noah!

Undskyld det sene løb på dette! Vi sendte en liste med posterne til Ade hvor hver post har et tilfældigt tal tilknyttet (ved hjælp af RAND-funktionen i Excel og derefter sorterer kolonnen). Det havde vi så Hannes vælg et tilfældigt tal inden for de 108 poster, så Hannes ikke ved, hvem vinderen ville være. Vinderen af ​​$ 1,000-uddelingen var Noah kl wpstar.com!

wpstar

For at dække Paypal-transaktionsomkostningerne sendte jeg faktisk $ 1,040 til Noah! Tillykke Noah! Resten af ​​præmierne er også på vej!

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Nå, dette er en stor overraskelse for mig, da jeg har været syg hjemme hele dagen! Jeg vil sige, at dette er motivation til at læse din blog oftere, men jeg har allerede læst stort set hvert indlæg. Tak for afholdelsen af ​​en fantastisk konkurrence, og jeg håber, at du og dine sponsorer også er glade.

  Denne slags ting hjælper mig virkelig med at retfærdiggøre min bloglæsningstid for min kone 🙂

 3. 3

  Tillykke Noah! Jeg har lige sendt dig links til de ekstra præmier.

  Det var en sjov konkurrence - jeg ser frem til din næste konkurrence Doug 😉

 4. 4
  • 5

   Hej Mary,

   Det hele gik til vinderen af ​​hovedprisen! Næste konkurrence Jeg vil bestemt have første, anden, tredje præmie ... Jeg tror ikke, at denne konkurrence tiltrak så meget opmærksomhed med kun 1 vinder. (Men det gjorde Noah glad!)

   Doug

 5. 6

  Oooh ok! Jeg misforstod dengang.

  Jeg håber, at du til din næste konkurrence også gør det lettere for folk at deltage. At have 10 sponsorer at skrive om er ikke særlig opmuntrende. Naturligvis ønsker vi alle ekstra poster, men for ting, der også kan være mere effektive for dig, som at give dig tommelfingre på SU, abonnere på dit feed, favorisere dig på Technorati osv ...

  Min mening dog. 🙂

 6. 7

  Godt indlæg. Du kommer med nogle gode punkter, som de fleste ikke forstår fuldt ud.

  ”Undskyld for det sene løb på dette! Vi sendte en liste over posterne til Ade, hvor hver post havde et tilfældigt tal tilknyttet (ved hjælp af RAND-funktionen i Excel og derefter sortering af kolonnen). Vi fik derefter Hannes til at vælge et tilfældigt tal inden for de 108 poster, så Hannes ikke ville vide, hvem vinderen ville være. Vinderen af ​​$ 1,000-uddelingen var Noah på wpstar.com! ”

  Jeg kan godt lide, hvordan du forklarede det. Meget hjælpsom. Tak.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.