Jeg hader bloggards

råber

Seth har en indlæg på hans side der mindede mig om at skrive dette.

Jeg elsker at blogge. Men jeg hader blogger. Det er et nyt udtryk, som jeg har skrevet for bloggere, der simpelthen er for dovne til at blogge - men hellere blot vil genoplive en anden blog, nogle gange ord for ord. Det er dovent og det stjæler stort set, da hits muligvis kun gør det til deres side snarere end den originale blogger. Nu, hvis du har en modsat eller understøttende erklæring, som du ønsker at føje til samtalen - det er hvad Blogging er beregnet til! Det er samtalen i blogsfæren.

Hvis du blot vil pege læsere af din blog til en anden blog, skal du bruge Google Reader og installere deres javascript for at vise de 'stjernemarkerede' artikler (se sidepanelet på min startside). Det er links til artikler, som jeg synes er vigtige - men jeg besluttede, at jeg ikke havde noget at tilføje til samtalen.

Det er så let for en blogger at forsøge at være som andre bloggere, bare fordi der er så meget input til rådighed. Modstå! - Seth Godin

Det næste niveau lavere end blogger er aggregatorerne. Dette er sider, der simpelthen skraber dit indhold og lægger det på deres websted. Disse sutter er latterlige. Jeg synes, det er intet mindre end plagiering. Sikker på - de har et link tilbage til din side, hvor du har sendt, men de har allerede tjent penge på dit indhold. Det er tyveri, let og enkelt.

Hvis du ved, hvordan vi kan bekæmpe dette, bedes du kommentere dette. Jeg vil have det til at stoppe!

Update: Copyblogger har identificeret en Bloggard. Dette var en fejl i en indsendelsesproces i henhold til Telegraph-webstedet.
Update: Ajay D'Souzas indhold stjålet

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Bloggards, det bliver jeg nødt til at huske.

  Jeg beskæftiger mig meget med spørgsmål om ophavsret og indholdstyveri i bloggingverdenen, det er nu et af mine primære fokusområder.

  Det er dog en ret mærkelig verden. Der forventes noget deling og genoplivning, men hvis man ikke tilføjer originalitet til det, er der normalt et råb. Man forventes at bygge, ikke bare gentage.

  Tilskrivning er selvfølgelig altid et krav.

  Det er bare den ordning, jeg ser. Du er velkommen til at være uenig.

 3. 3
 4. 4

  Jeg ved ikke, hvordan det er muligt at bekæmpe bloggards eller spamaggregatorer.

  Aggregatorer kan stoppes, hvis du bruger .htaccess. Disse skal dog gøres for hver enkelt aggregator.

  bloggards, tvivler jeg på, simpelthen fordi de er dovne mennesker uden respekt for at stjæle andres indhold! X(

 5. 5

  Åh mand, endnu et godt indlæg 😀

  For nylig fandt jeg et websted, der stort set kopierede Problogger.net's indlæg ord for ord. Så da jeg kom tilbage, havde han slettet det hele og undskyldte at have brugt en feedaggregator - så gik han tilbage til at kopiere andre websteder igen! Skum bastards = (

 6. 6

  Du siger, "Det er et nyt udtryk, som jeg har skrevet ..."

  Men ak, nej!

  'Bloggard' er et varemærke tilhørende Arthur Cronos, der er i brug i mange år. For den * originale *, den * rigtige * og den * eneste * Bloggards eventyr, besøg bloggard.com og få den lige scoop.

  Og hvad angår disse påstande, du har fremsat, hvorfor skal de uden tvivl være dårlige bagvaskelser, uhøflige håb og uhyggelige vildfarelser. Men jeg er sikker på, at du mente det på en pæn måde.

 7. 7

  Jeg mente det på den bedste måde, Arthur! Jeg er så glad for, at:

  1. Udtrykket gik aldrig fuldt ud!
  2. Du er så sød ved dit varemærke!

  Hvis du er DEN officielle Bloggard, kan jeg forsikre dig om, at jeg ikke hader dig!

  PS: Hvor kan jeg finde en video af nogen, der spiller Mobius Megatar?

 8. 8

  Hmmm ... bloggards ay?

  Nå, så skal blogaggregatorer være ... (tromlerulle) bloggatorer (fyrværkeri, pandemonium, hurtig fade)!

  Hmmm, kun syv indlæg til bloggator, ikke dårligt, ikke dårligt, får original widdit

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.