Måske er du bare ikke god til dette

Ballet

En gang imellem bliver du velsignet af en, der tager sig tid til at takke dig, efter at du har holdt en tale. Jeg joker med folk, der fortæller mig, hvor fantastisk en session var ved at lade dem vide, at jeg aldrig har været god til ballet. Det får altid et grin, men der er en historie bag.

Jeg elsker faktisk at danse.

Min mor fik mig til at tage tap- og jazzundervisning det meste af min barndom. Heldigvis var jeg i stand til at skjule den kendsgerning for de fleste af mine venner. Jeg gik også i skole to byer over fra studiet, så jeg behøvede aldrig at bekymre mig om, at nogen dukkede op til en betragtning og genkendte mig i min paljettvest og laklædte tapsko.

Bland, hop, trin.

Tilbage til sagen. Nogle mennesker er simpelthen ikke gode til at danse. Min søn har for eksempel en utrolig rytme. Han spiller et væld af instrumenter og blander musik, der lyder utrolig. Men sæt ham på et dansegulv, og han ligner en påfugl med en forstuvet ankel, der får et anfald. (Undskyld Bill, jeg elsker dig stadig!) Heldig for os alle, inklusive hans vidunderlige kæreste, er han virkelig god til matematik. Han er virkelig, virkelig god til matematik.

Pirouette.

Ok ... her er pointen. Nogle mennesker sutter på Twitter, nogle sutter på Facebook og endnu mere sutter ved at blogge. Stop med at prøve at få dem til at gøre det, de aldrig nogensinde vil være gode til. Nogle virksomheder er i samme båd. De er ikke gode til det ... de kommer aldrig til at være gode til det. Lad være med at prøve at snakke dem til det. Lad dem fortsætte med at gøre det, de virkelig er gode til.

Jeg er ikke god til ballet.

Faktisk har jeg aldrig prøvet ballet. Og heldig for mig vil du ikke få mig til at prøve det. Hvis du suger til Twitter, skal du investere din tid andre steder. Hvis du suger til Facebook, skal du stoppe med at tilstoppe folks vægge med konkurrencer om, hvilken slags zoo -dyr du ligner. Hvis du er vild med at blogge, skal du finde en, der er god til det, og få dem til at skrive indholdet.

Spring over, spring, et grand plié.

Måske er du bare ikke god til disse sociale medier. Det er okay, jeg er sikker på at du er god til noget andet. Hvis du har givet de sociale medier dit bedste skud, og du ikke kommer nogen vegne, skal du gøre det i stedet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.