Måske er du bare ikke god til dette

Ballet

Hver gang imellem bliver du velsignet af nogen, der tager sig tid til at takke dig, når du holder en tale. Jeg joke med folk, der fortæller mig, hvor fantastisk en session var ved at fortælle dem, at jeg aldrig har været god til ballet. Det får altid en latter, men der er en historie bag det.

Jeg elsker faktisk at danse.

Min mor fik mig til at tage tap- og jazzundervisning det meste af min barndom. Heldigvis var jeg i stand til at skjule den kendsgerning for de fleste af mine venner. Jeg gik også i skole to byer over fra studiet, så jeg behøvede aldrig at bekymre mig om, at nogen dukkede op til en betragtning og genkendte mig i min paljettvest og laklædte tapsko.

Bland, hop, trin.

Tilbage til det punkt. Nogle mennesker er simpelthen ikke gode til at danse. Min søn har for eksempel en utrolig rytme. Han spiller masser af instrumenter og blander musik, der lyder utroligt. Men sæt ham på et dansegulv, og han ser ud som om han er en påfugl med en forstuvet ankel, der får et anfald. (Undskyld Bill, jeg elsker dig stadig!) Heldig for os alle, inklusive hans vidunderlige kæreste, han er virkelig god til matematik. Han er virkelig, rigtig god til matematik.

Pirouette.

Ok ... her er pointen. Nogle mennesker suger på Twitter, andre suger på Facebook og endnu mere suger på blogging. Stop med at forsøge at få dem til at gøre, hvad de aldrig bliver gode til. Nogle virksomheder er i samme båd. De er ikke gode til det ... de kommer aldrig til at være gode til det. Hold op med at prøve at tale dem ind i det. Lad dem fortsætte med at gøre, hvad de virkelig er gode til.

Jeg er ikke god til ballet.

Faktisk har jeg aldrig prøvet ballet. Og heldig for mig, vil du ikke få mig til at prøve det. Hvis du suger på Twitter, skal du investere din tid andre steder. Hvis du suger på Facebook, skal du stoppe med at tilstoppe folks vægge med konkurrencer om, hvilken slags zoo dyr du ser ud. Hvis du suger på at blogge, skal du finde nogen, der er god til det, og få dem til at skrive indholdet.

Spring over, spring, et grand plié.

Måske er du bare ikke god til dette sociale medie. Det er okay, jeg er sikker på at du er god til noget andet. Hvis du har givet sociale medier dit bedste skud, og du ikke kommer nogen steder, skal du gøre det i stedet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.