Jeg vælger Indy! i The Indianapolis Star

Jeg vælger Indy!John Ketzenberger skrev en dejlig artiklen on Jeg vælger Indy! i dagens Indianapolis Star.

Hvad der er sejt er, at webstedet lige er sket. I betragtning af at staten lige har betalt $ 90,000 for sludder for dud-turisme ”Genstart dine motorer”, er det forfriskende at se en god, gratis idé. - John Ketzenberger

Pat Coyle og jeg startede siden af ​​netop denne grund. Der er mere end en million historier derude om, hvorfor folk vælger Indianapolis, og vi synes det er vigtigt at få det ord ud til folk, der ikke engang ser os på kortet. Det er også et godt eksperiment for blogosfæren ... Jeg er ikke sikker på, at nogen anden har gjort noget lignende for at promovere deres lokale region.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.