Jeg brød WordPress 2.1

Okay, everyone quit snickering…. I know this is the default theme. Rather than try to ‘fix' my old theme and all of the custom code that I had put in there, I decided to scrap it altogether. So just put up with me for a while as I build my first theme for WordPress. I'm going to keep this ugly theme to motivate myself to get the theme done and out there quicker. I started on it last night!

12 Kommentarer

 1. 1

  Held og lykke. Alt gik godt for mig, men jeg ventede på nedbruddet. Jeg er altid mistænksom for, at noget vil gå galt forkert, når jeg opdaterer WordPress, men indtil videre har det aldrig gjort.

 2. 2
 3. 3

  Fantastisk posttitel 🙂 Billedlink var lidt buggy efter min WordPress-opgradering, men ellers er det ret glat.

  Jeg stoler på, at dit nye tema vil se slickmatisk ud!

 4. 4

  Held og lykke Doug. Jeg har udsat opgradering til WordPress 2.1, fordi jeg er bekymret for at lide den samme skæbne.

  Jeg har lavet en hel del WordPress-temaer tidligere, så du er velkommen til at give mig et råb, hvis du har brug for hjælp til det.

 5. 5

  Hej Doug,

  Jeg synes, at dit "standardtema" ser godt ud! Det ser ikke så slemt ud som du forestiller dig. Og jeg tror, ​​du lige har bevist, at selv "standard" -temaet kan se godt ud med bare noget justering.

  Men at have et tilpasset tema skabe en identitet - det er det, blogging handler om, og vi skal alle have en unik blog, som vi virkelig kan vise frem for verden!

  Jeg ser frem til at se dit nye tema.

 6. 6

  Jeg antager, at du mener tobak, jeg stoppede for 30 år siden og accepterede en lejlighedsvis cigar, men jeg inhalerer ikke

 7. 7

  Wow - fantastisk support. Tak allesammen! Jeg kan faktisk godt lide enkelheden ved dette tema. Jeg vil se, om jeg kan indarbejde noget af enkelheden i mit tema - min sidste var lidt travl!

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Jeg forstår fuldt ud. I mit nye sted var jeg klar til at gå, indtil jeg også brød mit tema. Lidt tinkering gjorde tingene værre. Jeg var nødt til at genopbygge det. Alt mens min forrige - ikke blogging - side var nede. Dybest set var jeg næsten en måned uden et websted. Og jeg er en webudvikler.

 11. 11
 12. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.