Jeg købte en ny drone til klienter ... og det er fantastisk

Autel Robotics EVO drone

For et par år siden rådgav jeg en stor tagentreprenør om deres online tilstedeværelse. Vi genopbyggede og optimerede deres side, iværksatte en løbende drypkampagne for at fange anmeldelser og begyndte at offentliggøre deres projekter online. En ting, der manglede, var dog før og efter fotos af ejendommene.

Med et login til deres tilbud og projektledelsessystem kunne jeg se, hvilke ejendomme der lukkede, og hvornår projekterne var færdige. Efter at have læst et ton af anmeldelser online købte jeg en DJI Mavic Pro drone.

Mens dronen tog fantastiske fotos og var let at flyve, var det ret smerte at faktisk opsætte og betjene. Jeg var nødt til at logge ind på DJI troede en iPhone-applikation, forbinde telefonen til controlleren og værre ... login på hver eneste flyvning. Hvis jeg var i et begrænset område, måtte jeg også registrere min flyrejse. Jeg brugte dronen til et dusin projekter og solgte den derefter til klienten, da jeg var færdig med kontrakten med dem. Det er en god drone, de bruger den stadig i dag. Det var bare ikke let at bruge, og jeg havde ikke en anden klient, hvor det gav mening.

Spol frem et år, og mit Midwest Data Center åbnede et nyt, avanceret datacenter i Fort Wayne, Indiana, der indeholdt et EMP-skjold. Det var tid for mig at tage nogle drone-skud, så jeg fik fat i nogle fotografer og videografer i regionen.

De tilbud, jeg modtog for arbejdet, var ret dyre ... det laveste var $ 3,000 for at optage video og fotos af virksomhedens 3 placeringer. I betragtning af køretiden og vejrafhængigheden var det ikke astronomisk ... men jeg ville stadig ikke pådrage mig den slags udgifter.

Autel Robotics EVO

Jeg gik ud og læste flere anmeldelser online og fandt ud af, at en ny spiller på markedet skyhøjede i popularitet, den Autel Robotics EVO. Med en indbygget skærm på controlleren og ikke nødvendigt at logge ind, kunne jeg bare tage dronen ud, flyve den og tage de videoer og fotos, jeg havde brug for. Det har et loft, der er rigeligt højt nok, så der er ingen FAA-registrering eller licens nødvendig for at flyve det. Ingen opsætning, ingen tilslutningskabler ... bare tænd for den og flyv den. Det er fantastisk ... og var faktisk billigere end Mavic Pro.

autel robotics evo

Produktoplysninger til dronen:

  • Udstyret foran EVO tilbyder et kraftfuldt kamera på en 3-akset stabiliserende kardan, der optager video i 4k opløsning op til 60 billeder i sekundet og en optagehastighed på op til 100 Mbps i en H.264- eller H.265-codec.
  • Ved hjælp af ægte glasoptik optager EVO fantastiske fotos på 12 megapixel med et bredt dynamisk område for flere detaljer og farver.
  • Integrerede avancerede computersynssystemer giver forhindring af forhindringer, bageste forhindringsdetektion og bundfølere til mere nøjagtige landinger og stabile indendørs flyvninger.
  • EVO kan prale af flyvetider op til 30 minutter med en rækkevidde på 4.3 km (7 km). Derudover tilbyder EVO failsafe-funktioner, der fortæller dig, når batteriet er lavt, og det er tid til at vende hjem.
  • EVO inkluderer en fjernbetjening, der huser en 3.3-tommer OLED-skærm, der giver dig vigtige flyoplysninger eller en live 720p HD-videofeed, så du kan se kameravisningen uden behov for en mobil enhed.
  • Download den gratis Autel Explorer-app, der er tilgængelig til Apple iOS- eller Android-enheder, og opret forbindelse til fjernbetjeningen, og få adgang til mere avancerede indstillinger og autonome flyfunktioner som Dynamic Track, Viewpoint, Orbit, VR first person view og Waypoint-missionplanlægning.
  • Evo har et Micro SD-stik til nem overførsel af filerne.

Jeg købte ekstra batterier og et blødt etui til at bære dronen. Det foldes pænt sammen og er let at bære.

Køb Autel Robotics EVO Drone Bundle

Vi holdt et åbent hus i det nye datacenter, og jeg tog dronen op, tog nogle fotos og videoer, og de kom smukke ud. Lokalpressen var der, og jeg kunne sende dem de videoer, som de efterfølgende brugte i deres nyhedshistorie. Et par uger senere interviewede et andet nyhedsprogram ejerne og inkluderede også videoen. Og jeg optimerede deres hjemmeside, inklusive billederne og videoen i den. Her er billederne:

Det var de bedste $ 1,000, jeg nogensinde har brugt ... allerede fået et fantastisk investeringsafkast og en meget, meget glad klient. Bedst af alt krævede det overhovedet ikke noget skarpt arbejde ... læs blot instruktionerne, og du tager perfekte billeder inden for få minutter. Jeg tog endda den ud og testede at flyve den uden for rækkevidde ... og den vendte tilbage inden for få minutter. En anden gang fløj jeg det faktisk ind i et træ og var i stand til at ryste det ud. Og endnu en anden gang fløj jeg det ind i siden af ​​et hus ... og det havde overraskende ingen skader overhovedet. (Whew!)

Sidebemærkning: Autel har annonceret den nyeste version af denne drone, Autel Robotics EVO II ... men jeg har ikke set den på Amazon endnu.

Køb Autel Robotics EVO Drone Bundle

Afsløring: Jeg bruger mine tilknyttede koder til både DJI og Amazon inden for denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.