Sådan hyperlinker du telefonnumre i et ankertag

Depositphotos41021729 s

Mine venner får et spark ud af dette, da jeg sjældent svarer på min telefon ... men hej ... dette handler om at hjælpe din firma, ikke mit! Med den enorme stigning i iPhones, Android og andre smartphones er det virkelig på tide, at du begynder at optimere dit websted til brug på en mobilbrowser.

Virksomheder ser en betydelig del af deres besøgende ankomme via mobile enheder. At have en responsiv hjemmeside, der ser godt ud på en mobilenhed, er ikke længere en mulighed, det er en nødvendighed.

Her er én ting, der ofte bliver overset, når man bygger en mobiloplevelse... hyperlinker dine telefonnumre så mobilbrugere simpelthen kan klikke på dem og starte et telefonopkald. Syntaksen er ret enkel:

13172039800

En typisk ankermærke med et weblink bruger en URL i værdien, bruger et e-mail-link mailto... syntaksen for et telefonnummer er simpelthen tel. Jeg har testet værdien med og uden parenteser, punktum og bindestreger, og alt ser ud til at virke på både iPhone og Droid. Jeg anbefaler dog at inkludere landekoden i telefonnummeret og fjerne alle bindestreger, mellemrum eller prikker i href-værdien.

Hvis du kan lide at måle, hvor mange mennesker der klikker på disse links, kan du læse vores artikel om, hvordan du gør det tilføje en Google Analytics-begivenhed ved hjælp af Google Tag Manager.

35 Kommentarer

 1. 1

  Geni Doug! Planlæg at begynde at bruge det på alle mine kundesider. Okay hvis jeg sender dette på min blog? Selvfølgelig giver du fuldt forfatterskab. Meget sejt! 😎

 2. 2

  Så er der nogen grund til IKKE at sætte parenteser, punktum eller bindestreger i et telefonnummer? Og fungerer html-telefonnummeret som et titelmærke? Er der nogen SEO-fordel ved at lave et titel-tag inden for href-koden?

 3. 3

  @edeckers RFC3966-standarden ser ikke ud til at understøtte parenteser, men understøtter masser af andre muligheder og symboler til internationale opkald, lokalnumre osv.:
  http://www.ietf.org/rfc/rfc3966.txt

  Med hensyn til SEO kan jeg ikke se, hvorfor ikke! Måske kan virksomhedsnavnet + "telefonnummer" være en god måde at implementere på!

 4. 4

  Hej, det er et sejt trick, men jeg prøvede dette, og Firefox gav mig en grim fejlmeddelelse, der sagde, at den ikke vidste, hvordan man læste linket. For mig er det ikke en grim fejlmeddelelse værd, når nogen klikker på linket på et skrivebord bare for at få en mobiltelefon til at få adgang til linket. "Langt tryk" på telefonnummeret på Android, og det forsøger automatisk at ringe til et nummer alligevel. Er jeg forkert? Er der et arbejde rundt?

 5. 7
 6. 8

  Mange tak. simpelt som du sagde, men alligevel effektivt. Du kan gå et par skridt videre og få det til at linke til et ikon og oprette en titel i ankermærket for at få vist dit telefonnummer og yderligere instruktioner til brugere, der holder musen over ikonet. Tak igen!

 7. 9
 8. 11
 9. 12

  Jeg er ikke 100% sikker (og jeg ved, at dette er en temmelig gammel diskussion, så dette er måske ikke genopladeligt), men gør de fleste smartphones det ikke i disse dage automatisk nu?

 10. 14
 11. 15

  Bare en simpel korrektion ... du sagde, at du anbefaler, at vi "beholder alt andet end de faktiske tal i href-værdien"

  Jeg er sikker på, at du mener "hold alt undtagen de faktiske tal VOR AF href-værdien"

  Ellers ringer du bare en masse tegnsætningstegn 🙂

 12. 16
 13. 17
 14. 19

  Jeg ved stadig ikke fra denne kolonne, hvordan man mailer et telefonnummer - til en mobiltelefon, så min chef kan bare trykke på det og ringe.

  • 20

   Hej Dee, din e-mail-software skal understøtte HTML og evnen til at tilføje det hyperlink, vi beskriver ovenfor. Denne artikel handlede mere om, hvordan man gør dette på et mobilwebsite, ikke en e-mail.

 15. 21

  Hej Douglas, hvor godt fungerer dette for internationale opkaldere? Synes du det er bedst at bruge et internationalt (f.eks. +44) nummer eller et lokalt områdekode?

  • 22

   For at være ærlig, Ben, tror jeg, det fungerer fejlfrit. Jeg tror, ​​at mange internationale opkaldere bruger lokale områdenumre. Nigeria fidus kunstnere kommer straks til at tænke på. 🙂

 16. 23

  Hej, kan et hashtag bruges som et hyperlink til at starte et telefonopkald? Jeg hørte det nævnt forleden, men har ikke set det. Tak skal du have!

 17. 25

  Hvordan opretter jeg en “ring nu” -knap i et e-mail-marketingprogram som Microsoft Publisher? Hvordan ville jeg også sætte det i mailchimp?

 18. 26
 19. 28
 20. 29
 21. 30
 22. 31
 23. 32
 24. 33
 25. 34

  Meget informativ tutorial! Faktisk kan jeg godt lide aspektet af en "klik for at ringe-widget" i stedet for et "klikbart telefonnummer". Efter at have afprøvet Callback Tracker-pluginet på mit websted, ser jeg meget flere resultater med evnen til at ringe til mine leads, i stedet for at få dem til at ringe til mig. Personligt ser jeg det som nødvendigt på de fleste websteder. Her er linket til plugin https://callbacktracker.com/plugins/wordpress-click-to-call-plugin-install-tutorial/

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.