Sådan udvikler du en stor værdi proposition

Hvordan man skriver en stor værdi proposition

En af de konstante kampe, jeg kæmper med virksomheder, er at stoppe med at tænke på hvad de gør og begynd at tænke på hvorfor folk bruger deres produkt eller tjeneste. Jeg giver dig et hurtigt eksempel ... dag til dag, du finder mig optage og redigere podcasts, skrive integrationskode, implementere tredjepartsløsninger og træne mine klienter. Bla, bla, bla ... det er ikke derfor, folk kontraherer mine tjenester. De kunne få nogen af ​​disse tjenester til Fiverr for hundrede dollars pr. job. Mine kunder ansætter mig, fordi jeg er i stand til at transformere deres digitale marketingindsats og øge deres resultater betydeligt for en beskeden investering.

Der er en analogi, jeg ofte bruger. Jeg har en bil, som jeg tager med til vedligeholdelse hver måned eller deromkring. Det er for at holde min bil i god form og holde mig frem og tilbage på arbejde. Jeg er ikke den mekaniker. Hvis jeg nu ville få min bil modificeret og opgraderet til at vinde løb, ville jeg så bringe den til den mekaniker? Nej. Mit bureau er ikke en olieudskiftningsbutik, det er det vind løbet butik.

Det lyder let, ikke? Nej ... fordi virksomheder tror, ​​de handler efter en olieændring, men de virkelig har brug for, er at vinde løbet.

Hvad er en værdi proposition?

Også kendt som et unikt værdiforslag (UVP), er dit værdiforslag en kort erklæring, der omfattede fordelene ved de tjenester, du leverede, samt hvordan du adskiller dig fra dine konkurrenter.

Pro Tip: Før du går videre med hvad du tænker er din unikke værdi proposition ... spørg dine nuværende kunder eller kunder! Du kan blive overrasket over, at det ikke er, hvad du faktisk tror, ​​det skal være.

Din værdiforslag skal udføre fire ting:

  1. Den skal fange den besøgendes opmærksomhed. Din virksomhed får ikke de resultater, den forventer af din marketinginvestering - det er derfor, folk ansætter mig.
  2. Det skal være let at forstå. Jeg deler, at et forretningsforhold med mig koster mindre end omkostningerne ved en fuldtidsansat, samtidig med at jeg leverer årtiers ekspertise.
  3. Den skal differentiere dig fra dine konkurrenter online. Hvis din liste over værdipropositioner ligner dine konkurrenter, skal du fokusere på en, som de ikke er fokuseret på. I mit eksempel er vi ikke et bureau, der er fokuseret på en enkelt kanal, min ekspertise spænder over en lang række teknologier og strategier, så jeg kan rådgive forretningsledere om, hvordan de kan forbedre deres forretning, mens jeg kommunikerer til deres ressourcer om, hvordan de udfører den.
  4. Det må være fristende nok til faktisk svaje den besøgendes købsbeslutning. Eksempel: Vi tilbyder en 30 dag ud til vores sponsorer, da vi tror på vores værdi og ønsker at sikre vores klients succes.

I e-handelsbranchen er der flere almindelige unikke værdipropositioner ... hastighed på levering, forsendelsesomkostninger, returpolitikker, garantier til lave priser, transaktionssikkerhed, status på lager. Alt dette bruges til at øge tilliden og få den besøgende til et salg uden at de forlader webstedet og sammenligner shopping et andet sted. For dit produkt eller din tjeneste skal du være kreativ ... er det dine ressourcer? Beliggenhed? Erfaring? Kunder? Kvalitet? Koste?

Når du har bestemt en unik værdiproposition, skal du kommunikere den internt og konsekvent integrere den i alle salgs- og marketingmeddelelser, du implementerer.

Et godt eksempel er Lifeline Data Centers, a Midtvesten colocation facilitet og vores klient. De har mere plads til skalering end nogen anden konkurrent i Midtvesten. De er certificeret til føderale tophemmelige data. Og ... de bygger i øjeblikket kontorlokaler i deres faciliteter. Kombinationen er så unik, at vi arbejder med dem om en redesign af websted og brand der fuldt ud vil omfatte differentieringen!

Din UVP fører muligvis ikke til en hel rebranding ... men det skal være tydeligt fra din web-, sociale og søgningstilstedeværelse, hvad dit værdiforslag er! Her er en god infografik fra QuickSprout, Hvordan man skriver en stor værdi proposition.

Hvordan man skriver en stor værdi proposition

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.