Sådan halveres din blogtrafik

gæst blogging

Jeg overbeviser ikke nogen ville faktisk ønske at skære deres trafik i halve på deres blog. Det er dog ret standard med mine statistikker og lægger en hel del pres på min blog hver dag.

Blogtrafik

Hvis jeg fortsætter med at blogge på ensartet basis, vokser min trafik - måske omkring 100 nye besøgende om dagen hver måned. Men hvis jeg ikke blogger en eneste dag, falder min trafik med det halve. Denne sidste uge har jeg været så travlt, at mine daglige links har været størstedelen af ​​mit indhold - endda tvunget min gode ven til at klage.

Jeg blogger ikke på grund af mangel på indhold, så jeg er bare nødt til at få mig tilbage i en god rytme. Jeg har masser af oplysninger at dele om den voksende udvikling inden for online marketingteknologi - jeg er nødt til at blive mere disciplineret i mine udgivelsesfrister. Bliv ved, jeg er tilbage stigende!

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg elsker gennemsigtigheden her. Jeg spekulerer på, hvordan det ville være, hvis der hele tiden blev vist statistik på siden.

  Jeg tror, ​​det kun fungerer på produktsider og gennemgangssider sammenlignet med en personlig blog. Jeg følger folk på grund af deres ideer, ikke deres statistik. Men det ville være interessant at se, om de bedste trafik fyre er de bedste idé fyre.

  Held og lykke med at komme ind i en rytme. Jeg kæmper virkelig med det.

  Don

 2. 2

  Dejlig weekend dropoff der. Hvad skete der med de dage, hvor folk surfede og læste vigtige blogindlæg på marketing 24/7! Jeg ville være interesseret i at se, om denne tendens var konsekvent i de sidste par måneder.

 3. 3
 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.