Hvilken forskel gør et smil!

Hver gang jeg har ændret mit blogtema, har jeg sluppet et billede af mig på forsiden. Hver gang jeg slipper det, får jeg masser af e-mails og kommentarer, der spørger, hvor det er! Jeg laver aldrig den fejl igen - det er fascinerende for mig, hvor meget feedback og personlighed det bringer til webstedet. Jeg er ikke narcissistisk på nogen måde, jeg kæmper med at sætte fotos af mig selv på siden. Jeg genkender dog absolut, hvor svært det er at opbygge et forhold til nogen, du aldrig har set.

Hvis blogs er samtaler, hvordan har du en samtale med nogen, du ikke kan se? Jeg må indrømme, at siden webstedet virkelig så ganske generisk ud, før jeg indlejrede mit smilende krus i overskriften. Jeg spekulerer på, hvor stor indflydelse et smilende ansigt har på bloggens vækst. Det har helt sikkert en vis indvirkning.

Ovenstående glamour blev taget for omkring 4 år siden, mens jeg arbejdede for en dot com i Denver, Colorado. Jeg er tungere, gråere og blødere end jeg var på det fantastiske foto. Den fotograf havde en masse talent! Det er et skud, som jeg holder rundt på siden i et stykke tid. Medmindre jeg selvfølgelig kommer tilbage i form (bortset fra pære). Jeg griner med folk, at hvis jeg skulle løbe eller cykle for at køre min bærbare computer, ville jeg være Mr. Universe. Visst kan videnskaben indhente os for at give os en sund livsstil med keyboard, pizza og programmering om aftenen, ikke?

I mellemtiden holder jeg glamouren skudt op. Når jeg møder dig, kan du se det samme smil der - selvom ansigtet ikke er så smukt.

😉

13 Kommentarer

 1. 1

  Doug,

  Tillykke med det nye design. Meget flot og rent.

  (Og nu går reklamelinket til en simpel tekstside, der siger, at den vil omdirigere mig til den rigtige side. I stedet bliver det bare ved at genindlæse sig selv. Er det et Mac-problem?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Stor forbedring!

  Jeg ville sige 'Ditch the suit and come back to the jovial image you had before', og så tænkte jeg et øjeblik ... måske to ...

  Ok, har vi virkelig brug for en anden fyr i en jakkesæt, der taler om teknologi og markedsføring? Selvom ønsker vi virkelig at læse om teknologi og markedsføring fra en slacker i en sweater (gammelt billede)?

  Så hvad gør vi? Vi har brug for en kombination af det første billede med dig griner og det andet billede - men uden slips. Hele det 'venlige / sjove, ikke-indelukkede, men alligevel professionelle' udseende.

  Men hej, det er dit opkald, og du er stadig x1000 modigere end jeg for at bruge et headshot i din header. (Jeg holder fast ved mit sikre ambigram-header, indtil jeg gennemgår… igen ...) 😉

 5. 8

  Okay, husk, dette kommer fra en fyr, der har en tegneserie af sig selv i sin header, men ligesom William kunne jeg godt lide den "latter Doug." Men i modsætning til William vil jeg have min teknologi og markedsføring fra en slacker i en sweater 🙂

  Det er dog et godt billede, og det overordnede udseende er fantastisk - skarpt, rent, men fed.

  Jeg kan godt lide det.

 6. 10

  Tony's Vote: Laughing Doug.
  Min stemme: Laughing Doug.

  Stem nu! 😉

  Tony: Jeg kender din blog meget godt nu - din bliver SOAP'd, mens vi taler af Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Om en let opgave som at gøre denne var! (burde være en god måned i terapibranchen)

 7. 11
 8. 13

  al denne snak om smilende ansigter og katte fik mig, så jeg besluttede at tilføje en sidebar-widget af WinExtra-maskotten omkring halvdelen af ​​vejen ned LOL .. forbandede jer for alle disse varme og fuzzy ting 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.