ENORME FORDELE ... Hemmeligheder afsløret nu!

clickheretoorder1

Klik HER for at bestille af Joel CommNej, mit websted blev ikke angrebet af en spammer. Dette er stadig Doug, der skriver dette indlæg, og jeg gør det under min egen frie vilje.

Har du nogensinde ramt en webside, der annoncerer, at de vil afsløre alle hemmelighederne ved de problemer, du ønsker at løse? Siden starter med en utrolig skrevet, formel tekst, der suger dig ind, dristige billeder, overbevisende udtalelser ... trækker dig ned på siden, indtil du magisk løfter dit kreditkort fra lommen.

Da jeg arbejdede i direct mail-forretningen, så jeg Pat Coyle håndværk lang kopi breve, der opnåede utrolige svarprocent. Jeg tror ven og tekstforfatter Erik Deckers er også fan og skribent af lang kopi. Uanset det egentlige produkt er talentet fra disse forfattere utroligt ... du er næsten hypnotiseret i slutningen af ​​brevet.

For nogle marketingfolk er denne form for kopibeskrivelse frastødende, og til tider tror de, at det er bedragende. Jeg kan ikke sige, at jeg er enig. Jeg kan let genkende det, når jeg ser det, men nogle gange er det svært at vende sig væk. Jeg har downloadet (og betalt) for et par e-bøger i min tid - og jeg tror, ​​jeg har fået mine penge værd.

Mange af disse mennesker er informationsmarkedsførere, hjul og handel med e-bøger, webinarer og konferencer. De åbner op med en gratis smag, der suger dig ind og kan koste dig titusinder af dollars, når du har forladt deres konference.

Omkostningerne er relative, selvom ... hvis du har disse menneskers salgsfremmende talent, og du er villig til at lægge alt, hvad du har, i det ... kan du tjene en masse penge. Når jeg ser læserskaren på min blog og sider, kunne jeg give op en masse penge ved ikke at følge i Joels fodspor og selv blive en informationsmarkedsfører.

De fleste mennesker forbinder det at være en internetmillionær med dot-com-dille i slutningen af ​​1990'erne ... Men et lille band af internetmarkedsføringspionerer tjente stille deres formuer online, før nogen Yahoo'd eller googlede udtrykket "at tjene penge online". Mange af dem byggede deres imperier omkring fire enkle, men ekstremt kraftfulde ord ... Klik HER for at bestille.

Joel Comm's New York Times bedst sælger, Klik HER for at bestille, er ikke et marketing script eller en bog om, hvordan man bliver millionær. I stedet er det et fascinerende blik på Internets tidligste historie og de mennesker, der først tjente der - nogle af dem har du aldrig hørt om. Som Mark Joyner siger, "Her er en lille gruppe mennesker, der i begyndelsen af ​​en teknologisk revolution så muligheder og greb den."

Der er internetmarkedsførere og internetmarkedsførere. Jeg ved, at de lyder det samme, men ofte ser en gruppe på den anden som et privat skolebarn, der snurrer mod en fra den offentlige skole. I dette tilfælde er det dog ofte det offentlige skolebarn, der vinder ... bevæger enorme overskud på utraditionelle måder. Det lyder næsten som om det ikke er op og op ... men engagementet er alt frivilligt, og det er en ganske stor industri.

Jeg ser slet ikke ned på disse internetmarkedsførere. Lad os se på historien og for eksempel sammenligne Corey Rudl (RIP) til Pets.com, det er klart, hvem der havde udholdenhed og talent. Det er også klart, hvem der spildte deres penge og spildte deres indtægter. Jeg er meget ærefrygt for disse iværksætters talent ved at vokse utrolige virksomheder, krydskonvertere trafik til hinanden (snarere end at konkurrere), vejlede og uddanne hinanden om, hvad der fungerer, og uden at bruge ethvert værktøj til deres rådighed til at teste og producere kopi der konverterer.

Jeg er ikke en markedsføringspurist, der spotter disse iværksættere, jeg synes, deres fasthed og historier er fascinerende. Joels bog er historie efter historie om nogle af de mest succesrige internetmarkedsførere. Historier om fyre, der opholder sig hele natten og mestrer deres håndværk, falder i søvn på arbejde, bliver fyret og derefter bliver millionærer, er stor inspiration for enhver iværksætter. Læsning af historierne får dit blod til at pumpe! Gennemsnittet CMO eller direktør for marketing kunne lære meget af denne gruppe.

Tirsdag aften var jeg færdig Super Crunchers på flyet til San Francisco, og jeg var færdig Klik HER for at bestille i morges på flyvningen tilbage - alle 279 sider. Det er en god læsning - sørg for at hente den, når du får en chance.

Jeg føler endda en e-bog i min nærmeste fremtid!

2 Kommentarer

  1. 1

    Fabelagtigt indlæg, Doug! Jeg kan fortælle disse bøger virkelig "pumpede dig op." Og sagen er, jeg kender PRÆCIS den slags kopi, du henviser til. Jeg var halvskoleuddannet i det, mens jeg voksede op på et reklamebureau med direkte markedsføring, hvor jeg havde lagerbunker med prøver at flytte igennem for at finde MIN inspiration til min næste direct mail-pakke sammen med en enorm sort bog af en gammel fyr der skulle være en guru med hensyn til direkte markedsføring. (Jeg var et barn dengang og lærte bare om DM-legender, der opfandt ting som Johnson Boxes og snap-paks.) Alligevel blev jeg udfordret til at skrive et 6-siders brev, der sælger abonnementer på Consumer Reports (det var "det lange brev" koncept). Skriv det, jeg gjorde, men klienten sendte det aldrig via mail. Jeg lærte stadig mit håndværk dengang, og det var bestemt en udfordring.

    Jeg husker, da jeg første gang begyndte at læse direkte svarbrev, selvom jeg aldrig selv har modtaget meget af det i mine gymnasium- og collegeår (jeg var en ivrig brevforfatter til pennevenner i udlandet, venner og familie), jeg troede, at brevene lyder evangelisk.

    Ja, en e-bog lyder vidunderligt! Gå efter det!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.