Sådan bruges din Zoom H6 som lydgrænseflade til en Mevo

Mevo

Undertiden er manglen på dokumentation på websteder virkelig frustrerende og kræver masser af prøving og fejl, før du får noget til at fungere korrekt. En af mine klienter er det største datacenter i mellemvesten og de fører landet i certificeringer. Mens vi skubber indhold lejlighedsvis, vil jeg udvide deres kapaciteter, så de kan give mere værdi til potentielle kunder og kunder gennem andre medier.

Live-streaming nogle forklaringer på nye regler, samtale med nogle branchefolk eller bare give nogle overholdelses- eller sikkerhedsråd fra tid til anden kan være meget værdifuldt. Så jeg hjalp dem med at opbygge et studie til optagelse af podcasts, optagelse af videoer og live-streaming.

De har et stort bestyrelseslokale, hvor jeg delte en region og sikrede den med lydgardiner for at skære ned på ekkoet. Jeg besluttede at gå med en semi-bærbar opsætning af en Mevo live-streaming kamera, en Zoom H6-optagerog trådløse Shure lavalier-mikrofoner. Det betyder, at jeg kunne oprette i utallige områder til at optage - fra bordbordet til siddeområdet og alt imellem.

Selvfølgelig, når jeg først har fået alt udstyret, når jeg løb ind i problemer. Zoom H6 og Shure-systemet fungerer fejlfrit, men jeg prøvede at finde ud af, hvordan man bruger Zoom H6 som lydgrænsefladen til Mevo.

Zoom H6 og Mevo Boost

En bemærkning om dette er, at du absolut vil bruge Mevo Boost, som inkluderer muligheden for at oprette forbindelse via netværk til streaming samt USB til lyd og har både strøm og et udvidet batteri. Jeg testede systemet et dusin forskellige måder ... forsøgte at hente nogle oplysninger fra Mevo's begrænsede dokumentation som viser Zoom H4n og ikke H6 ... som har væsentlige forskelle.

Det var faktisk langt mindre kompleks, end jeg havde forestillet mig:

  1. Tilslut Zoom H6 til Mevo Boost via USB. Bemærk: Dette styrer IKKE Zoom H6 (Boo!), Så du skal bruge batterier.
  2. Tænd for Mevo og derefter Zoom H6.
  3. På Zoom H6 skal du navigere gennem menusystemet og indstille det som en audio interface forum multi-track optagelse forum PC / Mac ved hjælp af batteristrøm.

Her er skærmbillederne i rækkefølge (vær ikke opmærksom på det fremhævede menupunkt, jeg trak disse billeder fra Zoom H6-manualen).

Brug din Zoom H6 som et lydinterface

Zoom H6 lydgrænseflade

Vælg Multi Track, så du kan bruge alle dine mikrofonindgange

Zoom H6 Multi Track Audio Interface

VIGTIGT: Vælg PC / Mac ved hjælp af batteristrøm

Zoom H6 PC / Mac ved hjælp af batteristrøm - lydgrænseflade

Mevo USB-indgang

Nu kan du se USB som en lydindgang på Mevo! Bare tryk for at oprette forbindelse, så er du klar til at gå.

mevo USB-lyd

Sidebemærkning, dokumentationen til Zoom H4n siger, at lydoutputtet skal være 44 kHz i stedet for 48 kHz. På Zoom H6 var jeg ikke i stand til at ændre outputfrekvensen, da den blev brugt som en USB-lydgrænseflade. Hvis du ved hvordan, så lad mig det vide! Det lød godt ved 48 kHz, så jeg er ikke sikker på, at det er nødvendigt.

Afsløring: Jeg brugte mine Amazon-tilknyttede koder i dette indlæg.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.