Sådan behandles dine offentlige talere

Sioux Falls, taler offentligt

Dette er et indlæg, som jeg skulle have skrevet for over et år siden, men jeg var motiveret til at skrive det i aften efter en begivenhed, som jeg talte ved. Sidste år rejste jeg ud til Rapid City, South Dakota og talte ved Koncept ONE, en premiere-forretningsmarkedsføringsbegivenhed grundlagt af Korena Keys, en regional iværksætter, agent ejerog stolte South Dakotan. Korenas mål var at bringe professionelle højttalere ind fra ud af staten, der kunne efterlade et indtryk hos South Dakota-virksomheder, så de var motiverede til at vedtage digitale salgs- og marketingstrategier.

Da jeg landede i Rapid City sidste år, hentede Korena mig personligt fra lufthavnen. Jeg tjekkede ind på et lokalt, historisk hotel, og derefter tog Korena alle højttalerne ud for at besøge nogle lokale vingårde. Den næste dag gik vi på en professionel rundvisning i Black Hills-regionen, en lokal bjørnepark, Mount Rushmore og en aften i Deadwood. Jeg blev sprængt væk af gæstfriheden, så meget at jeg fortalte Korena at jeg ville vende tilbage. Korena havde mig elskværdigt tilbage i år i Sioux Falls. Behandlingen var ikke anderledes - en historisk rundvisning i regionen og nogle utrolige minder. Det er et billede af os ved vandfaldene i Sioux City.

Hele tiden, jeg var i South Dakota på begge ture, delte jeg hver af minderne online. Jeg har aldrig indset, hvor fantastisk regionen var, og jeg er allerede vendt tilbage en gang og planlægger snart at vende tilbage til en længere ferie der (Sioux Falls har utrolige cykelstier, der dækker byen).

Dette indlæg handler ikke om at forkæle dine højttalere (selvom jeg bestemt ikke klager over at være forkælet). Efter at have talt ved hundreder af begivenheder har jeg aldrig været mere imponeret, end jeg var med disse engagementer ... og her er nogle perspektiver:

  • Jeg har aldrig brugt så meget tid forberede en præsentation og en tale end jeg har gjort til dette års begivenhed. Jeg ville absolut overstige de udgifter og ressourcer, som Korenas team brugte på at rejse og tale til deres begivenhed. Jeg er ikke sikker på, at det var muligt, men jeg prøvede!
  • Jeg har aldrig brugt så meget tid fremme en begivenhed, som jeg talte ved. På trods af at jeg ikke boede eller arbejdede i South Dakota, skubbede jeg så hårdt jeg kunne for at prøve billetsalg og tiltrække deres regionale forretninger til arrangementet.
  • rejse- og gæstfrihedsbranchen i South Dakota bør lægge mærke til, hvilken utrolig ambassadør i South Dakota, Korena er. Korena havde influencere fra Boulder, Colorado til Tampa, Florida og overalt imellem delte de snesevis af deres oplevelser online med deres publikum. Jeg havde ikke mindre end et dusin venner, der rakte ud og fortalte mig, at de planlagde at besøge regionen efter at have set, hvor meget jeg nød turene.

Mens alle disse ting er imponerende, tror jeg, det hele kogte ned til én ting ... Korena behandlede os som partnere snarere end bare højttalere. Det meste af tiden er jeg inviteret til at tale ved et arrangement og får det til at føle, at folk gør mig en tjeneste ved at give mig et publikum. De tænker ikke på årene med at tale og ugers arbejde, der går ind i at tale ved deres begivenhed, eller besværet med at forlade min virksomhed og familie i et par dage. Sikker på, nogle gange venter der en højttalermiddag eller en godbid på hotelværelset ... men det er ret sjældent at få noget ekstra.

Efter at have deltaget og talt ved så mange begivenheder har jeg en vis indsigt i, hvordan virksomheder organiserer og promoverer begivenheder. For mange år siden begyndte jeg på en international Analytics-begivenhed, og holdet gav mig en assistent og et privat sted for at interviewe deres sponsorer til min blog. Korenas hold imødekommede det i år, og jeg var i stand til at optage en podcast med en af ​​højttalerne.

Jeg deltog også CONEX i Toronto i år, et arrangement sponsoreret af Uberflip men drives af Jay Baers agentur, Overbevis og konverter. Arrangementet fortsætter med at vokse og er et af de bedste, jeg nogensinde har deltaget i. Jeg tror ikke, det er tilfældigt, at en af ​​de bedste talere i branchen har været med til at udvikle en af ​​de bedste begivenheder i branchen. Jeg tror, ​​at Jay's team tog alt, der blev lært af tusinder af taler og hundreder af begivenheder - og pakket det ind i en begivenhed, der slog det ud af parken. Da jeg chattede med Jay efter et nylig interview, troede jeg, at jeg så en mulighed og fortalte ham om det. Hans svar var utroligt - han var fuldt engageret og stillede et par flere spørgsmål. Jeg elsker at han lytter til sit publikum.

Hvordan man ikke skal behandle din højttaler

Hurtigt frem til min seneste talemulighed. Deltagelse i begivenheden var ikke så god, og logistikken til at tale der var ret kompleks - fra scenen, den understøttende teknologi til dagsordenen. Jeg følte ikke, at jeg ramte en homerun med min tale, så jeg tog arrangøren til side efter begivenheden og fremsatte nogle anbefalinger til, hvordan højttaleren oplever måske forbedres. Svaret var lidt chokerende… han fortalte mig, at jeg kunne køre min egen begivenhed på den måde, hvis jeg ville.

Yikes.

Jeg prøvede ikke at fortælle arrangøren, hvordan de bør køre begivenheden, har jeg lige fået nok erfaring efter at have talt alle disse år om, hvad der kan forbedre det. Hvis det ikke er så virkningsfuldt som det kunne være og ikke så rentabelt som det kunne være, hvorfor så ikke lytte til dine højttalere for at få lidt indsigt og ideer til, hvad du kan teste i fremtiden?

Højttalere er dine partnere

Hvis du ansætter mig til at tale til din begivenhed, er det i min bedste interesse ikke bare at gøre et godt stykke arbejde med at tale ... det er i min bedste interesse at promovere din begivenhed før, under og efter. Det er i min bedste interesse at forbedre din begivenhedsoplevelse, men jeg kan. Det er i min bedste interesse at hjælpe dig med at udvide din begivenhed, så du har råd til at bringe mig tilbage. Jeg sætter pris på og takker de virksomheder, der ansætter mig. Behandl mig som en partner, så giver jeg dig alt, hvad jeg har for at forbedre din begivenhed. Behandl mig som lort, og jeg er derude.

Hvis du er interesseret i at få mig til at deltage i din næste begivenhed, skal du kontakte mig via Highbridge eller chat bot her på min side.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.