Sådan synkroniseres 2 Google-kalendere

Google Kalender

Med købet af mit bureau og nu arbejder jeg som partner på mit nye Salesforce-partner, Jeg har et problem, hvor jeg kører to Suite G konti og har nu 2 kalendere at administrere. Min gamle agenturskonto er stadig aktiv til brug for mine publikationer og tale - og den nye konto er beregnet til Highbridge.

Mens jeg kunne dele og se hver kalender på den anden, er jeg også nødt til faktisk at vise tidspunkter fra den anden kalender på hver som optaget. Jeg søgte efter enhver form for løsning ... og den eneste måde, jeg kunne gøre det på var at invitere den anden konto til hver begivenhed, hvilket er ret grimt og kan føre til forvirring med klienter.

Endnu vigtigere er, at jeg har selvplanlægningsprogrammer til hver af kalenderne. Dette har resulteret i, at der er planlagt flere møder i konflikt, som jeg har været nødt til at omlægge. Det er lidt frustrerende. Jeg ville ønske, at Suite G tilbød muligheden for at abonnere på en anden kalender og have den som standard travlt på den primære kalender.

Min søgning resulterede i en fantastisk løsning, SyncThemCalendars. Med platformen var jeg i stand til at tilføje to synkroniseringer ... fra hver konto til den anden.

Hvorfor synkronisere dine kalendere?

Der kan være mange brugssager til denne funktionalitet. Det kan være en god idé at blokere tid i din arbejdskalender baseret på din private / personlige kalender. Det kan være en god idé at kopiere alle begivenheder fra holdkalenderen til din personlige. Eller måske er du en freelancer, der arbejder med flere forskellige kunder og på en eller anden måde vil koordinere dit arbejde.

SyncThemCalendars

Kontoen giver dig mulighed for at tilmelde dig en primær kalender og derefter synkronisere op til 5 kalendere. Endnu bedre kan du tilpasse kalenderoplysningerne, herunder:

  • Resumé
  • Beskrivelse
  • Placering
  • Synlighed
  • Tilgængelighed
  • Påmindelse - standard er ryddet da det ville resultere i, at begge kalendere sender dig en påmindelse.
  • Farve - især nyttigt, jeg kan få hver kalenderpost identificeret med en bestemt farve.

Det er en dejlig lille webapplikation og billig til en årlig kontrakt. Jeg er sikker på, at det vil spare mig mere, end det koster i det lange løb.

Start din 14 dages gratis prøveperiode

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er tilknyttet SyncThemCalendars

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.