Sådan starter du en podcast til din virksomhed (med erfaringer fra mig!)

Sådan starter du en podcast til din virksomhed

Da jeg startede min podcast for mange år siden, havde jeg tre forskellige mål:

 1. Myndighed - ved at interviewe ledere i min branche ønskede jeg at få mit navn kendt. Det fungerede bestemt og har ført til nogle utrolige muligheder - som at hjælpe med at være vært for Dells Luminaries podcast, hvilket resulterede i de øverste 1% af de mest lyttede podcasts under dens kørsel.
 2. Udsigterne - Jeg er ikke genert over det her ... der var virksomheder, jeg ville arbejde med, fordi jeg så den kulturelle pasform mellem mine strategier og deres. Det fungerede, jeg arbejdede med nogle fantastiske virksomheder, herunder Dell, GoDaddy, SmartFOCUS, Salesforce, Angies liste ... og mere.
 3. Voice - Da min podcast voksede, gav det mig en mulighed for at dele rampelyset med andre ledere i min branche, der var talentfulde og voksende, men ikke kendt. Jeg er ikke genert over, at jeg vil gøre podcasten mere inkluderende og forskelligartet for at forbedre dens synlighed og rækkevidde.

Når det er sagt, er det ikke let! Erfaringer:

 • Indsats - bestræbelserne på at undersøge, producere, offentliggøre og promovere indholdet tager meget længere tid end rent faktisk at gøre interviewet. Så en 20 minutters podcast kan tage 3 til 4 timer af min tid at forberede og udgive den. Det er kritisk tid ude af min tidsplan og har gjort det vanskeligt for mig at opretholde momentum.
 • momentum - Ligesom blogging og sociale medier fungerer, gør podcasting det også. Når du offentliggør, får du et par følgere. At følgende vokser og vokser ... så momentum er afgørende for din succes. Jeg husker, da jeg havde hundrede lyttere, nu har jeg titusinder.
 • Planlægning - Jeg tror, ​​jeg kunne maksimere min rækkevidde, hvis jeg også var mere bevidst i planen for min podcast. Jeg vil meget gerne udvikle en indholdskalender, så jeg hele året fokuserede på specifikt emne. Forestil dig, at januar oktober er e-handelsmåned, så eksperter forbereder sig på den kommende sæson!

Hvorfor skal din virksomhed starte en podcast?

Uden for eksemplerne, som jeg har givet ovenfor, er der noget overbevisende statistik om podcastoptagelse der gør det til et medium, der er værd at udforske.

 • 37% af befolkningen i USA lyttede til en podcast i den sidste måned.
 • 63% af mennesker købte noget, som en podcast-vært promoverede på deres show.
 • I 2022 skønnes det, at podcast-lytning vil vokse til 132 millioner mennesker i De Forenede Stater alene.

Forretningsfinansiering.co.uk, en virksomhedsfinansiering og udlån af forsknings- og informationswebsiteudgivere i Storbritannien, gør et fantastisk stykke arbejde med at lede dig gennem alt hvad du behøver for at få din podcast op. Infografikken, En guide til små virksomheder til start af en podcast går gennem følgende kritiske trin ... Sørg for at klikke igennem til deres indlæg, hvor de tilføjer masser af ressourcer!

 1. Vælg et emne kun du kan levere ... Sørg for at søge i iTunes, Spotify, SoundCloud og Google Play for at se, om du kan konkurrere.
 2. Få det rigtige mikrofon. Tjek min hjemmestudio og udstyrsanbefalinger her.
 3. Lær at redigere din podcast ved hjælp af redigeringssoftware som f.eks Audacity, Garageband (kun Mac), Adobe Audition (leveres med Adobes kreative cloud-suite). Der er også et stigende antal online platforme og apps!
 4. Optag din podcast som en video så du kan uploade det til Youtube. Du ville blive overrasket over, hvor mange mennesker lytte til Youtube!
 5. Hosting specielt bygget til podcasts. Podcasts er store streamingfiler, og din typiske webserver kvæles på den nødvendige båndbredde.

Vi har en dybtgående artikel om, hvor vi skal hen vært, syndikat og promover din podcast der beskriver alle de forskellige værter, syndikering og reklamekanaler, som du kan drage fordel af.

En anden go-to ressource for mig (med en god podcast) er Brassy Broadcasting Company. Jen har hjulpet tusinder af mennesker med at starte og opbygge deres forretnings podcasting-strategi.

Åh, og sørg for at abonnere på Martech Zone Interviews, min podcast!

Sådan starter du en podcast

Offentliggørelse: Jeg bruger tilknyttede links i hele denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.