Sådan gør du én opgave

Alle taler om, hvordan man kan multi-task ... i går havde jeg en samtale med David fra Brown County karriere ressource center og vi diskuterede enkelt opgave. Det er ... at slukke for din telefon, din twitter desktop-app, lukke din e-mail, slukke for alarmer - og faktisk få noget arbejde udført.

time.pngVi har for mange distraktioner i dag, og det påvirker kvaliteten af ​​vores arbejde.

Jeg er ikke fan af multi-tasking. Medarbejdere fra tidligere job vil bekræfte det faktum, at jeg er hovedet nede. Jeg kan godt lide at finde et hjørne, koncentrere mig om det, jeg laver, og udføre. Nogle gange gik de hen til mig og diskuterede et andet projekt, og jeg ville se på dem som en zombie ... knap huske, at de selv stillede mig et spørgsmål.

Min datter elsker forresten ... det er normalt, når hun beder om tilladelse til at gøre ting, som jeg måske siger nej til. 🙂

Anyways ... prøv det! Hvis du har en Blackberry, skal du tænde den lydløs (ikke vibrere) og vende den på skrivebordet, så du ikke kan se ansigtet lyse, når en ny besked rammer. Hvis du skal til et møde, skal du efterlade din telefon ved skrivebordet og koncentrere dig om mødet. Hvis du har et bestyrelseslokale af ledere i et møde, kan det møde koste din virksomhed tusinder af dollars. Læg telefonen og få arbejdet gjort!

Prøv det i næste uge - blokér 2 til 3 timer direkte på din kalender på mandag. Beslut det projekt, du skal arbejde med. Luk din dør, sluk for alle advarsler på skrivebordet, og kom i gang. Du vil blive overrasket over, hvor meget arbejde du får udført.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Meget gode råd .. Jeg tror, ​​jeg faktisk kan prøve dette i dag på nogle lektier. Men jeg kan se, hvor Emma Adams kommer fra. Jeg kan næsten ikke klare det gennem klassen uden at tjekke brombæret.

  Anyways, godt indlæg ..

 4. 4

  Doug ... Jeg ledte efter en god teknik til single-task og stødte på en god en ... Jeg bruger Pomodoro-teknikken ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) når jeg har brug for at fokusere på at få noget gjort, og jeg har brug for at gøre det over en jævn tid. Jeg ser ikke ud til at bruge det i løbet af maj-dage fyldt med møder, men når jeg har meget at gøre, er det den bedste teknik, jeg har fundet ... Grundlæggende er en Pomodoro en 25-minutters arbejdsperiode på en individuel opgave og 5 minutter af pause. 4 pomodoros, og du tager en pause på 30 minutter ... Jeg har gjort meget ved hjælp af denne teknik ....

 5. 5

  Tak for dette fantastiske indlæg, det fik mig virkelig til at tænke ... Jeg har slukket for meddelelserne på TweetDeck og Digsby for at holde antallet af distraktioner nede, mens jeg arbejder.

 6. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.