Sådan optages flere lokale gæster på din Zoom H6 med en fjerngæst i Garageband

Podcasting med Zoom og Skype

Hvis du bliver seriøs med podcasting, vil jeg virkelig opfordre dig til at spare op til en Zoom H6-optager. Det er bare en simpel enhed, der næsten ikke kræver træning at optage med. Tilføj nogle Shure SM58 mikrofoner, bærbare mikrofonstande, og du har et studie, som du kan tage med overalt og få god lyd med.

Selvom dette er fantastisk til en podcast, hvor alle dine gæster er med dig, gør det virkelig svært at have en fjerngæst via internettet. Problemet er lydforsinkelse via internettet. Hvis du bare har kablet til din eksterne computer til en ekstern gæst, får gæsten et grimt ekko af deres egen stemme. Typisk er arbejdet med dette at købe en mixer, og så kan du tilpasse flere busser ... en med alle dine lokale gæster og derefter en med alt. Du kan føre din lokale bus ud gennem din bærbare computer og derefter bruge den anden bus til at optage alt.

Men hvad nu hvis du ikke har en mixer, eller hvis du ikke vil have en rundt? Jeg har lavet så meget ekstern podcasting, at jeg har besluttet at lukke min Indianapolis podcaststudie. Dog optager jeg stadig mange fjerngæster, så jeg havde brug for at finde ud af dette.

Jeg købte alt, hvad jeg har brug for for at tage mit studie på vejen så jeg kan optage til ethvert arrangement eller hovedkontor. Uden for min bærbare computer brugte jeg heller ikke masser af penge. Jeg tror, ​​at alle kabler, splitters, hovedtelefoner, Zoom H6 og min taske koster omkring $ 1,000. Det er en brøkdel af den lille formue, jeg havde brugt på mit studie ... og jeg har svært ved at høre nogen kvalitetsforskel!

Optagelse i Garageband OG Zoom H6

Tricket ved denne opsætning er, at vi optager hver af vores individuelle lokale gæster på Zoom H6, men vi optager fjerngæsten på deres eget spor i Garageband. Det er fordi vi har brug for den samlede lyd fra alle vores gæster til at pibe ind i Skype (eller et andet program) uden at give deres egen stemme tilbage til dem med et ekko. Selvom dette virker virkelig kompliceret, er her en oversigt over trinnene:

 1. Tilslut dine hovedtelefoner, mikrofoner, zoom og din bærbare computer korrekt.
 2. Konfigurer Soundflower til at oprette en virtuel lydenhed til optagelse af den, der ringer op i Garageband.
 3. Opsæt et Garageband-projekt med Skype og din Zoom som individuelle spor.
 4. Opsæt Skypes lydindstillinger for at bruge Soundflower som din højttaler.
 5. Start optagelse i Garageband, start optagelse i din Zoom, og foretag dit opkald.
 6. Når du er færdig, skal du bringe zoomsporene ind i dit Garageband -projekt og redigere din podcast.

Trin 1: Tilslutning af din zoom og din bærbare computer

Husk, vi bruger zoomens output som en inputbus til vores Skype-opkald, så du vil bruge Zoom i en normal tilstand ... passerer ikke igennem via USB til Garageband.

 1. Tilslut en hovedtelefon / mikrofonsplitter til din Mac.
 2. Tilslut en 5-vejs hovedtelefonsplitter til den ene side af splitteren. Jeg troede, at jeg muligvis havde brug for en lille hovedtelefonforstærker, men det fungerede godt!
 3. Tilslut den anden side af splitteren til din hovedtelefonstik på Zoom H6 ved hjælp af det han / han-kabel, der fulgte med hovedtelefonsplitteren.
 4. Tilslut hvert af dine mikrofon XLR-kabler til dine zoomindgange.
 5. Forbind hver af dine hovedtelefoner til din 5-vejs splitter. Jeg bruger billige hovedtelefoner til gæster og tilslut derefter mine professionelle hovedtelefoner for at sikre, at lyden er god.

Trin 2: Installer Soundflower og opsæt en virtuel enhed

 1. Download og installer Soundflower, som giver dig mulighed for at oprette en virtuel lydenhed på din Mac.
 2. Brug Audio Midi Setup til at oprette en samlet enhed, der kan have sine egne spor i Garageband. Jeg ringede til min podcasting, og jeg brugte den indbyggede mikrofon (det er her Zoom-hovedtelefonerne kommer ind) og Soundflower (2 kanaler).

Samlet enhed Audio MIDI-opsætning

Trin 3: Konfigurer et Garageband-projekt

 1. Åbn Garageband, og start et nyt projekt.
 2. Naviger til dine Garageband-præferencer, og vælg Podcasting som din Indgangsudstyr og lad den indbyggede output være din outputenhed.

Garageband-præferencer

 1. Tilføj nu et spor med et input 1 & 2 (Podcasting) og en input 3 & 4 (Podcasting). Det ene spor er den indkommende Skype-stemme, og det andet er dit Zoom-output (som du ikke behøver at bruge, da vi optager individuelle spor på din Zoom H6). Det skal se sådan ud:

Garageband-spor

Trin 4: Opsæt Skype

 1. I Skype skal du indstille højttaleren til din virtuelle enhed, Soundflower (2ch) og din mikrofon til din Intern mikrofon (hvilket er Zoom H6-udgangen til dine mikrofoner).

Skype Soundflower 2-kanals højttalere

 1. Tag dine hovedtelefoner på, gør en Skype testopkald, og sørg for, at dine lydniveauer er gode!

Trin 5: Optag på både Garageband og Zoom

 1. Test dine mikrofonniveauer på din Zoom og tryk på record for at komme i gang med at optage dine lokale gæster.
 2. Test dine lydniveauer i Garageband og tryk på record for at komme i gang med at optage dit Skype-opkald.
 3. Foretag dit Skype-opkald!

Trin 6: Rediger din podcast

 1. Nu hvor du er færdig, skal du bare importere dine lydspor fra din Zoom, slå dit samlede spor fra og redigere din podcast.
 2. Du er færdig!

Sidste note, jeg fandt en fantastisk skuldertaske der passer til alle mine kabler, min Zoom, mine mikrofoner, stativer og endda et stativ og en tablet, hvis jeg vil lave live streaming. Jeg kalder det min Podcast Gå taske... dybest set et helt podcaststudie i en enkelt, polstret, vandtæt taske, som jeg kan tage med overalt.

Podcasting skuldertaske

Offentliggørelse: Jeg bruger mine tilknyttede links i hele denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.