Hvordan jeg opdragede en Hullabaloo! aka snydt ...

es ærme

Mine nærmeste venner ved, hvor meget jeg ikke kan lide popularitetskonkurrencer. De ser ud til at dukke op over Internettet, de spilder meget tid, og de er ikke for produktive. Kom igen - Ashton Kutcher har en af ​​de største følger på Twitter. Det eneste, jeg kan huske, at han gjorde (foruden Demi Moore) er “Dude, Hvor er min bil?”.

PS: The Kutcher's seneste social mediekampagne at fjerne børneslaveri er dog en stor!

ståhejSå - da en ny popularitetskonkurrence dukkede op, og jeg blev nomineret til den, besluttede jeg, at jeg skulle vinde ... for enhver pris. Det Hullabaloo 2010 blev startet af det lokale CRM-firma, Adresse to (udvikler af et godt CRM -værktøj til små virksomheder). Jeg mente ikke at vælge dem… men jeg kunne bare ikke klare mig selv.

Adresse to oprette en side, der har nogle stemmeforbindelser på det, så folk kunne stemme for, hvordan de tror er virkelig laver en støj i Indianapolis-samfundet. Siden er noget beskyttet ... den sporer din IP -adresse, og lad os kun stemme 3 gange.

Jeg tøver med at sige, at jeg rigget konkurrencen ... det vil jeg hellere sige Jeg udnyttede teknologi til at udnytte muligheden for at gøre opmærksom på mig selv.

Okay… jeg snød.

Og ... jeg sutter Scott Wise (I Scotty's Brewhouse berømmelse) til væddemål middag og $ 100 donation til Race for a Cure… Lige før mine stemmer virkelig begyndte. Ond? Ja ... ja det var det.

Sådan snyder du en online afstemningskonkurrence:

 1. Kopier ikke linket til siden, og søg dit sociale netværk. I stedet, kopier det faktiske afstemningslink og distribuer det. På den måde vinder enhver, der klikker på linket, faktisk af at stemme på dig uden at vide det.
 2. Betal en tjeneste som Flammende trafik or Køb hits billigt for at ramme dit afstemningslink. For omkring 20 dollars kan du få tusindvis af unikke hits. Dem en lotta stemmer!
 3. Hvis du ikke kan lide at bruge penge, kan du altid generere din egen 1 pixel for 1 pixel iframe med JavaScript på en webside, der er stærkt trafikeret. Da du kan stemme 3 gange, lavede jeg iframe tre gange.

Her er koden:

function makeFrame() { 
ifrm = document.createElement("IFRAME");
ifrm.setAttribute("src", "http://site.com/vote.asp?ID=5&name=Doug+Karr&tname=douglaskarr");
ifrm.style.width = 1+"px";
ifrm.style.height = 1+"px";
document.body.appendChild(ifrm);
}
makeFrame();makeFrame();makeFrame();

Puha… det var sjovt! Jeg håber, at jeg ikke har skadet nogens følelser - og jeg gætter på, at dette kan forårsage en helvedes skælk her i Indianapolis. Jeg kunne bare ikke klare mig selv, da jeg fandt det store, gabende hul i stemmelogikken.

Scott behøver ikke at købe min middag, og det gør jeg doner $ 100 til Race for a Cure på den ene eller anden måde. Jeg tror, ​​at omkring 20,000 stemmer kommer til at rulle ind for mig i løbet af den næste måned med alle de tjenester, jeg har betalt for ... Jeg er over 2,000 stemmer foran nu. (Scott lugtede en rotte, da jeg fik omkring 500 stemmer på en time).

Der var ingen servicevilkår for konkurrencen, men hvis min straf skal slås fra konkurrencen, forpligter jeg mig gerne. Held og lykke til alle dem, der gjorde det på den ærlige måde!

22 Kommentarer

 1. 1

  I det mindste er det grunden til, at afstemningsformularer skal kræve en captcha eller helst en slags login eller registrering. Doug, du er ond (på en god måde).

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Interessant, jeg tænkte aldrig på en CAPTCHA - det kunne have gjort tricket! (Selvom der også findes CAPTCHA OCR-scripts i dag).

 5. 5

  Og det er en god ting, at du ikke blev nomineret! Mens Doug er den lille bugger med sin iframe, kan jeg ikke forestille mig, hvad du ville gøre med dine SQL-injektioner!

 6. 6

  Selv bare at lave denne POST over GET til afgivelse af afstemning ville have løst dette enkle angreb. I sidste ende vil snydere altid være i stand til at gennem falske konti, scripts, betalte tjenester, TOR osv ...

  Jeg mener skidt, selv ikke konkurrencer, der ikke stemmer online, får stemmesedler eller får folk til at snyde for at vinde. Næsten meget enhver, der er stemt for tildeling, er falsk, hvad der er værst er de virksomheder, der skryter af at vinde dem, når de ved, at de snydte for at vinde den og bruge det som en del af deres marketing / PR-kampagner. Desværre får de fleste ikke, hvor let det er.

 7. 7

  Tak, fordi du blev ren. Jeg begyndte at spekulere på, hvordan jeg taktfuldt kunne DQ dig uden at forårsage ... godt ... en skrogabaloo 😉

  Sandheden er, at enhver af os teknikere kunne finde ud af, hvordan man bambusler en IP-tracker. Faktisk havde @RobbySlaughter det fastgjort tidligt. Jeg er mere imponeret over de mennesker, der faktisk har samlet en betydelig mængde af reelle stemmer på trods af at følge lederen med en tilsyneladende uoverstigelig margin. Disse vælgere troede virkelig på deres kandidat. Jeg er taknemmelig for det.

 8. 8

  Planen var altid at komme rent! 🙂 Jeg er enig med dig, dette fik virkelig en masse spotlight! Du er velkommen til at DQ mig - det var sjovt, mens det varede.

 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Ingen kunne rejse Doug rigtigt, men mor prøvede, mor prøvede - http://www.youtube.com/watch?v=-eYnn6TufdU

  Jeg tror, ​​du har flere sociale mediekonkurrencer nede på deres daværende arbejdere i marken 😛

  Nemt mit yndlingsindlæg nogensinde. Let 🙂

  Minder mig om de kæmpende meningsmålinger fra Indiana sidste efterår. Forhåbentlig hæver det linjen på disse afstemninger i stedet for at have dem som trafikgeneratorer.

  Thillineth

 12. 12
 13. 13
 14. 14

  Det ser ud til, at de bruger addpoll.com, JohnL ... men det ville muligvis stadig være muligt. Du bliver nødt til at oprette en side, der automatisk indsender den mulighed, du vil have folk til at vælge. Når du har den side færdig, kan du muligvis få mekanismen til at fungere. Det ser dog ud til, at addpoll kun kan begrænse indlægene til at komme direkte fra dette domæne. Det er ikke umuligt, men det vil kræve en smule programmering.

 15. 15

  Hvad der er endnu sjovere er nu, at webstedet vil have dette websted som henvisning i deres Google Analytics for at se, at du lige har indrømmet, at du køber stemmer. Håber ingen derovre er opmærksomme. 🙂

 16. 16

  Det kan være sandt, men hvis jeg aldrig har over 5000 stemmer, og det faktum, at jeg ikke vil være i stand til at programmere, betyder det, at jeg tænkte, men aldrig fulgte.

 17. 17

  Jeg har virkelig brug for hjælp til dette. I den konkurrence, jeg er, gør jeg den ærlige måde, men ser ud som om jeg er den eneste. Så hjælp mig venligst !!!!

 18. 18
 19. 19

  Det tredje trin bruger et script til at lave en 1 pixel med 1 pixel iframe med
  stemmesiden link i det. Så når folk besøger dit websted, bliver
  script udføres, og afstemningen tilføjes.

 20. 20

  Det tredje trin bruger et script til at lave en 1 pixel med 1 pixel iframe med
  stemmesiden link i det. Så når folk besøger dit websted, bliver
  script udføres, og afstemningen tilføjes.

 21. 21

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.