Rynkefri dragt Roll-up

Her sidder jeg på et hotelværelse i Milwaukee, Wisconsin. Vores team præsenterer for et firma her i morgen og går tilbage til Indianapolis. Jeg købte en ny dragt til turen - den var til salg i cirka 70% rabat, og jeg kunne ikke give den videre. Det er chokoladebrunt - næsten sort - og ganske behageligt. Jeg har ikke købt en jakkesæt i et par år, så jeg forkælet mig med et helt outfit - inklusive slip-on sko.

Case Logic Messenger-taskeI Midway Airport kom jeg ind i en samtale med en anden rejsende, og jeg nævnte, at min dragt var pakket i min håndbagage. Fyren kunne ikke tro, at jeg havde en jakkesæt i min taske.

Faktisk havde jeg hele min rejse i et taske - skift af tøj, bærbar computer, magasin osv. Jeg bar på skoene med mine jeans, så jeg lignede en dejlig rejsende - det var egentlig bare for at spare plads. Og - de glider, så jeg hurtigere kan klare det gennem sikkerhed. Det Case Logic Messenger-taske Jeg har et polstret bageste rum, som min MacBookPro passer perfekt ind, så jeg behøver ikke forstyrre min pakning for at få adgang til den bærbare computer!

Da jeg boede i Denver, så jeg et morgenprogram, hvor en fyr viste, hvordan man rullede en jakkesæt op, så den var fri for rynker. Folk medbringer normalt en stor tøjpose eller fold den op. Problemet er, at tøjposen foldes sammen, og at folde den op forårsager rynker. Hvis du ruller jakkesætet korrekt op, vinder du slet ingen rynker, og du kan passe det i næsten alt.

Jeg er en stor fyr - så du kan forestille dig, hvor meget plads en dragt bør tag op med mig.

Rul dine bukser sammen

For at rulle dine bukser op, skal du sørge for, at bukserne er lagt ud med bukserne på siden, og folderne er opstillet, så bukserne er helt flade. Start i taljen, rul bukserne pænt, indtil de er i en dejlig rulle. Læg dem i din taske eller bagage i et blødt hjørne, hvor de ikke bliver klemt.

Rul din jakke op

Det kræver lidt mere finesse at rulle jakken op. Du vil forsigtigt bøje, ikke folde :), din jakke, så du bringer skuldrene tilbage for at røre ved sig selv. På denne måde opstår enhver fold direkte midt på ryggen og ser naturlig ud. Anbring forsigtigt ærmerne diagonalt ned på den ene side af jakken. Du vil ikke folde dem så meget som at bøje dem. Enden på ærmet skal vinde op under nederste knap på jakken.

Start ved skulderen, rul jakken op - men vær sikker på at du ikke rynker den, mens du går. Det skal danne en tykkere rulle end dine bukser, men holder godt med på rejsen! Skub ikke ting i posen omkring det, læg det bare derinde med sokker, undertrøje osv. Ovenpå.

Udpakning af jakkesæt

Så snart du kommer til din destination, skal du sørge for at pakke posen ud, pakke dragt ud og lægge den på. Du burde finde det i perfekt stand! Undskyld, at jeg ikke har billeder, der passer til - jeg er faktisk på farten, så et mobiltelefonkamera klipper det bare ikke.

BEMÆRK: Jeg synes ikke at have så meget held med kjole-skjorter - jeg slutter normalt med at stryge dem på hotellet.

8 Kommentarer

 1. 1

  Glem disse tip om bedre blogging eller forskellige widgets til WordPress-applikationen, dette er virkelig nyttig viden! 🙂

  Tak!

  Curt

 2. 2

  Doug, jeg elsker mode og dragter, din lyder jazzy, hvordan er pasformen? Jeg får lavet meget af mine ting, jeg er 6ft2in og 260 lbs. En mand inden for dit erhverv burde have ikke mindre end 3 pæne dragter til erhvervslivet, en blå blazer, trenchcoat, grå slacks og sort og et meget hip outfit til dine hot-dates, The roll up ting, jeg må være overbevist

  • 3

   Min smag i tøj er meget mere end mit budget til at købe dem, JD! Denne særlige dragt er ikke væk fra stativet - så jeg har brug for at få den til en skrædder. Ærmerne er cirka en tomme for lange, men alt andet er smukt. Jeg ville ønske, at bukserne havde en silkeforing, min anden dragt har dette, og det er pænere at have på end et gammelt par jeans.

   Oprulningen fungerer! Jeg lover 🙂

 3. 4

  Din tidligere militærmand, du! Jeg lærte denne pakkeperle, da jeg var ude i Californien på besøg hos min bedste ven, der var stationeret der på det tidspunkt. Jeg pakkede min taske for at gå hjem, og det irriterede ham virkelig. Han overtog og rullede alt mit tøj, og det endte med at passe ind i omkring en tredjedel af det rum, jeg havde taget. Jeg synes, det er en militær ting b / c de eneste mennesker, jeg kender, der pakker på denne måde, har enten været i militæret eller haft den indflydelse i deres liv.

  Uanset hvad har jeg foldet sammen ved at rulle alt siden. Jeg ankommer altid uden rynker (som er min eksistens bane) og masser af plads til andre forskellige ting. Dressskjorter skal dog, ja, normalt berøres med et strygejern.

  Godt indlæg og meget værdifuld information at have som forretningsperson.

  • 5

   Jeg må blive gammel ... tilbage på min tid var det 'fold & stow'. Vi rullede ikke noget, men der var praktisk taget folder i vores tøj fra foldning af dem! Jeg folder stadig håndklæder som jeg gjorde i Boot Camp og kan ikke tåle dem foldet anderledes. Trist!

 4. 6

  Skal prøve at rulle jakkesætet og se, om det fungerer bedre end den jakkesæt, jeg bruger nu. Næste trick - at få skjorter til min destination uden at de ser ud som om jeg sov i dem. Nogen tip til det, nogen?

  • 7

   Jeg køber skjorter uden jern fra lande og slutter dem. Hvis der er rynker eller folder, er det nok at stryge strygejernet. Hvis jeg ved, at jeg skal bære en jakke, gider jeg ikke engang at stryge. Foldene kommer ud inden for 30 minutter, hvis jeg har en jakkesæt på.

 5. 8

  en anden måde - træk den ene arm af jakken indad og ud, og fortsæt, så du har den ene skulder udad. Sæt den anden arm gennem den indvendige og udvendige arm. Skulderpuder skal stables. Rul derefter jakken op.

  Brooks brødre rynkefri skjorter er de bedste - de bliver ikke krøllede.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.