8 billedideer til at markedsføre din virksomhed på Instagram

instagram marketing

Af og til kommer jeg med et godt tilbud eller kortfattet råd, som jeg gerne vil dele socialt. I stedet for bare at kvidre det ud åbner jeg Depositphotos mobil applikation og find et smukt billede. Jeg beskærer den ved hjælp af min iPhone og åbner den derefter i Over App. Inden for 10 minutter har jeg et godt billede, der kan inspirere noget af vores virksomheds Instagram-netværk. Her er et eksempel:

Vær helten

Hvad har det at gøre med at generere salg til min virksomhed? Jeg har gennem årene fundet ud af, at de største muligheder og klienter er kommet gennem vores netværk, ikke ved at promovere det lort.

Instagram er et visuelt socialt netværk, der giver et glimrende middel til at åbne mit personlige liv og dele det online. Jeg satte alle slags billeder op - fra vores kontor til vores kunder, til min hund ... og ja ... nogle inspirerende citater imellem. Vi har ikke en enorm følge, men vi har en stor gruppe venner, der kan lide og dele det, vi offentliggør.

MedHootSuite, kan vi også nu planlægge vores Instagram-indlæg ud til vores publikum! Planlægning af Instagram-opdateringer har været særlig effektiv til planlægning af kampagner til vores kunder.

Sådan markedsføres din virksomhed på Instagram

Det sociale træ sammensæt denne koncise infografik for at hjælpe dig med at tænke på ideer til billeder og video, som du kan dele for at øge bevidstheden om dit brand og opbygge et forhold socialt med dit publikum. De giver otte billedideer, som du kan drage fordel af til at markedsføre din virksomhed på Instagram:

  1. Vis dine produkter (eller dine kunder!)
  2. Vis, hvordan dine produkter er lavet, eller dine tjenester leveres.
  3. Gå bag kulisserne
  4. Vis, hvad dine produkter eller tjenester kan opnå
  5. Vis dit kontor og dine medarbejdere
  6. Del begivenheder, som du deltager i
  7. Del tilbud og inspiration
  8. Brug konkurrencer til at få nye følgere

Selvfølgelig kan du endda køre nogle konverteringer ved hjælp af Instagrams Buy-knap!

instagram-for-forretning

Offentliggørelse: Jeg bruger tilknyttede links i denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.