Visning af en sti på et Google Map med KML

indy kulturelle spor

Dette er slags del 2 om visning af stier (linjesegmenter) på et kort.

Sidste år bistod jeg Indianapolis kultursti ved at kortlægge den utrolige kulturelle cykel og gangbroer, der konstrueres i Indianapolis ved hjælp af Google Earth. Del 1 var, hvordan man bruger Google Earth til at plotte dine stier og eksporter dem til en KML-fil.

I aften sendte jeg endelig et kort, der havde været bosat i min testmappe, videre til januar at skubbe op til Indy kultursti websted. Dette giver besøgende mulighed for at zoome ind, skifte til en satellitvisning og interagere med kortet meget mere end et statisk billede.

Kort over Indy kulturstier

Tilføjet til min haster med at få dette afsluttet, talte jeg med Gail Swanstrom og Brian Payne (præsident, Central Indiana Community Foundation) lørdag efter Bill McKibben-begivenheden. Gail og Brian er begge utrolige folk - venlige, fulde af energi og åh så tålmodig. Jeg kunne ikke svigte dem.

Et projekt nede! Et par mere at gå! Når kortet er sendt, opdaterer jeg dette indlæg med et link.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Fantastisk indlæg. Jeg arbejder på en slags “bedste vejfinder” -tjeneste integreret med en butik / restaurant / etc-lokaliserende for kun at hjælpe chauffører med at finde den bedste måde og de bedste stop på den måde. Det vil selvfølgelig være baseret på Google Maps, så dette indlæg er som en god gave af viden til mig 🙂 Lige i tide 🙂

    Godt arbejde. Tak.
    Held og lykke.

  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.