5 strategier for at få opmærksomhed på nettet

opmærksomhed online

Dette kan være et ironisk indlæg i betragtning af, at min blog er i et let fald i læsertallet. Sandheden er, at jeg ved, hvad der forårsager det, men jeg mangler tid lige nu til at investere for at stoppe det. Ingen bekymringer, men jeg vender det snart!

Med det har jeg tænkt meget over, hvilke veje virksomheder og enkeltpersoner kan gå for at få opmærksomhed fra deres jævnaldrende, kundeemner og/eller klienter på nettet, og jeg har nedfældet det til disse 5. Disse strategier kan blive indsat én ad gangen, alt på én gang, eller du kan vælge, hvilken rute du skal tage.

 • sjovtVær sjov - Jeg synes, jeg har en ret god sans for humor, men at oversætte den humor til nettet kan være svært, endda brutalt. Hvis du kan trække det ud, har du dog en vinder.
 • bemærkelsesværdigVær bemærkelsesværdig - Fortæl alle, at du er det blogger ikke længere... og følg det op med 3 flere indlæg og et skifte til WordPress. Huh? Ja, jeg forstår det heller ikke, men det fik alle på nettet til at tale.
 • intelligentVær intelligent - Der er intelligent liv derude... selv i blogsfæren. Nogle af de største følger er på webstederne der giver det tankevækkende indhold og intelligent debat - med fakta til at bakke det op.
 • billedet 6Være konsekvent - Hvis du vil vælge et emne, skal du præsentere det konsekvent i både præsentation og periodicitet. Meget få steder gør dette, inklusive mit. Det kræver dedikation (afhængighed?), Vedholdenhed og et ønske om aldrig at ofre både kvalitet og periodicitet. Det er en hård handling at følge.
 • billedet 7Vær overalt - Nogle mennesker stopper simpelthen aldrig arbejder! Jeg tror, ​​at meget af det følgende, jeg har haft på mit websted, har været igennem fortsat samtale på andre sociale medieplatforme og blogs på hele internettet. Internettet belønner mange timer og hårdt arbejde.
 • billedet 8Betal din vej - Hvis du er doven, kan du bruge et bundt i bannere og Adsense. Hvis du er virkelig god, kan du dog finde måder at investere i din virksomhed, der er unikke og har et godt investeringsafkast. Vær opmærksom på websteder, der lave penge giver også god indsigt i, hvordan du bruger det.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Hej, Douglas
  Mange tak for tipene, de er meget nyttige,
  Jeg vil bare sige, at blogging for penge er blevet meget svært i disse dage, fordi de gamle tricks ikke virker mere for mig.
  Tak fordi du delte med os disse tip (og også flotte billeder).

 3. 4

  Hey, Jeg er sjov!. Og jeg er smart og konsekvent. Og mens jeg ikke er overalt, er jeg et sted. Så 3.5 ud af 6 er ikke så slemt.

  Jeg vil sandsynligvis ikke forsøge at blogge for penge, for det meste fordi jeg ikke ønsker at lægge tid og kræfter på det. Jeg bruger dog min blog til at sælge min bog, når jeg kan udgive den dumme ting.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.