Sådan forbedres dit salgsteams præstationer

Forøg

Så mange af mine venner er gode sælgere. Helt ærligt respekterede jeg aldrig deres håndværk fuldt ud, før jeg startede min egen forretning og tog et stød på det. Jeg havde et stort publikum, solide relationer med virksomheder, der respekterede mig, og en god service, som de havde brug for. Intet af det betyder noget, det andet jeg trådte ind gennem døren for at sætte mig ned på et salgsmøde!

Jeg gjorde intet for at forberede mig og fandt mig snart i problemer. Jeg begyndte at træne med en træner, der tog mig under hans fløj, lærte mig at kende, og hvad jeg var god til, og derefter hjalp mig med at skabe brugerdefinerede strategier, som jeg var fortrolig med, når jeg forfulgte salgsopgaver med potentielle kunder. Det transformerede min forretning, og nu ser jeg de store sælgere omkring mig i ærefrygt for, hvordan de forfølger at lukke tilbud.

En dag håber jeg at ansætte et salgsteam. Det er ikke det, jeg ikke vil nu - men jeg ved, at jeg har brug for at få den rigtige person inden for døren, der kan hjælpe os med at nå vores potentiale. Jeg ser mange virksomheder ansætte, omsætte og male igennem uerfarne sælgere, og jeg kan bare ikke gå den vej. Vi ønsker at målrette mod og finde de rigtige virksomheder at arbejde sammen med, og så have nogen med nok kloge til at trække dem gennem døren.

For dem af jer med et salgsteam, giver denne infografik fra Healthy Business Builder 10 måder at forbedre din salgsydelse på.

Salgsineffektivitet kan sive dybt ned i din virksomhed og kan føre til alvorlige konsekvenser, hvis de ikke behandles med det samme. I denne infografik vil vi diskutere de forskellige måder på, hvordan du yderligere kan forbedre effektiviteten af ​​dit salgsteam, så din virksomhed kan fortsætte med at trives og trives i dag og i de kommende år.

10 måder at forbedre din salgsydelse på

  1. Giv streng uddannelse og opfølgninger.
  2. Inspire dit salgsteam.
  3. Kend nøglen styrker af hvert teammedlem.
  4. Hold dine sælgere ansvarlig.
  5. Giv dit salgsteam meget godt data.
  6. Opfør regelmæssigt en på en møder.
  7. Have en holistisk udsigt af dine kunder.
  8. Overkonstruer ikke din salgsproces.
  9. Implement førende pleje og føre score.
  10. Sørg for, at salg, kundeservice og marketing er justeret og integreret.

Sådan forbedres salgspræstationen

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.