Sådan komprimeres en PDF-fil med Adobe

Sådan komprimeres en PDF

I de sidste par år brugte jeg en stor tredjepartsværktøj til at komprimere mine PDF-filer til brug online. Hastighed er altid en faktor online, så uanset om jeg e-mailer en PDF-fil eller er vært for den, vil jeg sikre mig, at den er komprimeret.

Hvorfor komprimere en PDF?

Komprimering kan tage en fil, der er flere megabyte og bringe den ned til et par hundrede kilobyte, hvilket gør det lettere at gennemgå af søgemaskiner, hvilket gør det hurtigere at downloade og gør det lettere at vedhæfte og downloade fra en e-mail.

Nogle gange spørger klienter mig, hvilke indstillinger der er bedst til PDF-komprimering ... men ikke som ekspert på komprimerings- og eksportindstillinger, jeg har ærligt talt ingen idé om, hvor jeg skal starte. Hvis du er en professionel og forstår CCITT-, Flate-, JBIG2-, JPEG-, JPEG 2000-, LZW-, RLE- og ZIP-komprimeringsindstillinger ... Jeg er sikker på at du kan finde ud af det. Der er masser af artikler derude.

Jeg vil hellere bare bruge et kompressionsværktøj til at gøre jobbet for mig. Heldigvis tilbyder Adobe netop det!

Sådan komprimeres en PDF med Adobe Acrobat

Hvad jeg ikke var klar over, er at min Adobe Creative Cloud licens indeholdt allerede et komprimeringsværktøj indbygget i Acrobat, Adobes platform til redigering, design og integration af PDF-filer. Hvis du downloader Acrobat, kan du nemt komprimere din PDF:

  1. Åbn en PDF i Acrobat DC.
  2. Åbne Optimer PDF værktøj til at komprimere et PDF-dokument.
  3. Vælg Værktøjer> Optimer PDF eller klik på værktøjet fra højre panel.
  4. Type Reducer filstørrelse i øverste menu.
  5. sæt kompatibilitet med Acrobat version, og klik på OK. Standard er den eksisterende version.
  6. Type Avanceret optimering i topmenuen for at opdatere komprimering af billeder og skrifttyper. Klik på OK, når du er færdig med ændringer.
  7. Vælg Fil> Gem som. Behold det samme filnavn for at overskrive den aktuelle fil eller omdøbe den nye fil med den mindre PDF-størrelse. Vælg en placering, og klik på Gem.Sådan komprimeres en PDF med Adobe Online

Hvis du har en Adobe Creative Cloud licens, behøver du ikke engang at downloade Adobe Acrobat for at komprimere dine PDF-filer! Adobe har et online værktøj, som du kan bruge!

Adobe Acrobat online

Upload bare en PDF, så Adobe komprimerer og downloader den. Dejligt og let!

Komprimer en PDF online

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.