Hvordan dine salgs- og marketingteams kan stoppe med at bidrage til digital træthed

Digital Communication Fatigue Infographic

De sidste par år har været en utrolig udfordring for mig. På den personlige side blev jeg velsignet med mit første barnebarn. På forretningssiden gik jeg sammen med nogle kolleger, som jeg respekterer højt, og vi er ved at opbygge en digital transformationsrådgivning, der virkelig tager fart. Selvfølgelig, midt i det, har der været en pandemi, der afsporede vores pipeline og ansættelser... som er tilbage på sporet nu. Smid denne publikation, dating og fitness... og mit liv er en zoologisk have lige nu.

En ting, du måske har bemærket i de sidste par år, er, at jeg satte min podcasting på pause. Jeg havde 3 aktive podcasts for et par år siden – til markedsføring, for lokalt erhvervsliv og til at støtte veteraner. Podcasting er en passion for mig, men da jeg så på min leadgenerering og forretningsvækst, gav det ikke øjeblikkelig vækst i omsætningen, så jeg var nødt til at lægge den til side. En 20-minutters podcast kunne skære så meget som 4 timer ud af min arbejdsdag til at planlægge, optage, redigere, udgive og promovere hvert afsnit. At tabe et par dage om måneden uden et øjeblikkeligt afkast på investeringen var bare ikke noget, jeg havde råd til lige nu. Sidebemærkning... Jeg vil genindsætte hver af podcasts, så snart jeg har råd til tiden.

Digital træthed

Digital træthed er defineret som en tilstand af mental udmattelse forårsaget af overdreven og samtidig brug af flere digitale værktøjer

Lixar, Managing Digital Fatigue

Jeg kan ikke engang fortælle dig, hvor mange telefonopkald, direkte beskeder og e-mails jeg får på daglig basis. De fleste er opfordringer, nogle er venner og familie, og – selvfølgelig – i høstakken er nogle kundeemner og kundekommunikation. Jeg gør mit bedste for at filtrere og planlægge så godt jeg kan, men jeg følger ikke med... overhovedet. På et tidspunkt i min karriere havde jeg en executive assistent, og jeg ser frem til den luksus igen... men at optrappe en assistent kræver også tid. Så for nu lider jeg simpelthen igennem det.

Sammensat arbejde inden for platforme, som jeg laver hele dagen, træthed i digital kommunikation er også overvældende. Nogle af de mere frustrerende aktiviteter, der slider mig op, er:

 • Jeg har nogle kolde udgående virksomheder, der bogstaveligt talt automatiserer svar og fylder min indbakke hver dag med idiotiske beskeder som, Får dette til toppen af ​​din indbakke... eller maskere en e-mail med en RE: i emnelinjen for at tro, vi har talt før. Intet er mere irriterende... Jeg vil vædde på, at dette er halvdelen af ​​min indbakke lige nu. Så hurtigt som jeg fortæller dem at stoppe, kommer endnu en runde af automatiseringer ind. Jeg har været nødt til at implementere nogle utrolige filtrering og smarte postkasseregler for at forsøge at bringe de vigtige beskeder til min indbakke.
 • Jeg har nogle virksomheder, der opgiver at kontakte mig via e-mail og derefter sende mig en besked på tværs af sociale netværk. Fik du min email? er en sikker måde at få mig til at blokere dig på sociale medier. Hvis jeg syntes, din e-mail var vigtig, ville jeg have svaret... stop med at sende mig mere kommunikation og tilstoppe alle medier, jeg har.
 • Det værste er kolleger, venner og familie, som er helt vilde og mener, at jeg er uhøflig, fordi jeg ikke er lydhør. Mit liv er FULD lige nu, og det er helt fantastisk. At ikke værdsætte det faktum, at jeg har travlt med familie, venner, arbejde, hjem, fitness, og min udgivelse er temmelig skuffende. Jeg distribuerer nu min Calendly link til venner, familie og kolleger, så de kan reservere tid i min kalender. Og jeg beskytter min kalender!
 • Jeg er begyndt at se flere og flere virksomheder SPAM mine tekstbeskeder ... hvilket er mere end irriterende. Tekstbeskeder er den mest påtrængende og personlige af alle kommunikationsmetoder. En kold sms til mig er en sikker måde at få mig til aldrig at handle med dig igen.

Jeg er ikke alene … ifølge nye undersøgelsesresultater fra PFL:

 • Manager til C-niveau respondenter modtager over 2.5 gange meller ugentlige salgsfremmende e-mails, i gennemsnit 80 e-mails om ugen. Sidebemærkning... Jeg får mere end det på en dag.
 • Virksomhedsprofessionelle modtager en gennemsnit på 65 e-mails om ugen.
 • Hybridarbejdere modtager kun 31 e-mails om ugen.
 • Fuldstændig fjernmedarbejdere modtager over 170 e-mails om ugen, over 6 gange flere e-mails end den gennemsnitlige arbejdstager.

Over halvdelen af ​​alle ansatte oplever træthed på grund af mængden af ​​digital reklamekommunikation, de modtager på arbejdet. 80 % af respondenterne på C-niveau er overvældet efter antallet af digitale kampagner, de modtager!

Hvordan jeg håndterer digital kommunikationstræthed

Min reaktion på digital kommunikationstræthed er:

 1. Stands – Hvis jeg får flere kolde e-mails eller beskeder, beder jeg personen om at stoppe og fjerne mig fra deres database. Det meste af tiden virker det.
 2. Undskyld ikke - Jeg siger aldrig "Undskyld…” medmindre jeg sætter en forventning om, at jeg ville svare inden for en vis tid. Dette inkluderer endda betalende kunder, som jeg ofte minder om, at jeg har planlagt tid med dem. Jeg er ikke ked af, at jeg har travlt med et fuldt arbejds- og privatliv.
 3. Slette – Jeg sletter ofte bare beskeder uden engang et svar, og mange mennesker gider ikke igen at forsøge at SPAM mig igen.
 4. filtre – Jeg filtrerer mine formularer, indbakke og andre medier for domæner og søgeord, som jeg aldrig vil reagere på. Beskederne slettes øjeblikkeligt. Får jeg nogle vigtige beskeder blandet ind nogle gange? Yup… nåja.
 5. Prioriter – Min indbakke er en serie af smarte postkasser, der er meget filtreret efter klient, systembeskeder osv. Dette gør mig i stand til nemt at tjekke hver af dem og svare, mens resten af ​​min indbakke er fyldt med sludder.
 6. Vil ikke forstyrres – Min telefon er på Forstyr ikke, og min telefonsvarer er fuld. Ja... bortset fra tekstbeskeder er telefonopkald den værste distraktion. Jeg holder min telefonskærm oppe, så jeg kan se, om det er et vigtigt opkald fra en kollega, klient eller et familiemedlem, men alle andre kan stoppe med at ringe til mig.

Hvad du kan gøre for at hjælpe med digital kommunikationstræthed

Her er otte måder, hvorpå du kan hjælpe med din salgs- og marketingkommunikation.

 1. Bliv personlig – Fortæl din modtager, hvorfor du har brug for at kommunikere med dem, følelsen af, at det haster, og hvorfor det er gavnligt for dem. Der er ikke noget værre, efter min mening, end en tom "Jeg prøver at få fat i dig..." besked. Jeg er ligeglad... Jeg har travlt, og du er lige faldet til bunds i mine prioriteter.
 2. Misbrug ikke automatisering – nogle meddelelser er kritiske for virksomheder. Forladte indkøbskurve kræver for eksempel ofte et par påmindelser om at lade nogen vide, at de har efterladt et produkt i indkøbskurven. Men lad være med at forsinke det... Jeg giver dem plads til kunder... en dag, et par dage, derefter et par uger. Måske har de bare ikke penge til at købe lige nu.
 3. Angiv forventninger – Hvis du vil automatisere eller følge op, så lad personen vide det. Hvis jeg læser i en e-mail, at et koldt opkald vil følge op om et par dage, vil jeg give dem besked i dag. Eller jeg skriver tilbage og lader dem vide, at jeg har travlt og rører ved det næste kvarter.
 4. Vis empati - Jeg havde en mentor for længe siden, der sagde, at hver gang han mødtes med nogen første gang, lod han som om, de bare havde et tab i deres familie. Det, han gjorde, var at justere sin empati og respekt for personen. Vil du automatisere e-mails til en person, der er væk til en begravelse? Det tvivler jeg på. Fordi det er vigtigt for dig, betyder det ikke, at det er vigtigt for dem. Vær empatisk over, at de kan have andre prioriteter.
 5. Giv tilladelse – En af de bedste metoder til salg er at give nogen lov til at sige Ingen. Jeg har skrevet et par e-mails i den seneste måned til kundeemner, og jeg åbner e-mailen ved at fortælle dem, at dette er den eneste e-mail, de modtager, og jeg er mere end glad for at høre tilbage, at de ikke har brug for af mine tjenester. Høfligt at give personen tilladelse til at sige nej vil hjælpe med at rydde op i deres indbakke og vil gøre det muligt for dig ikke at spilde tid på at irritere potentielle kundeemner.
 6. Tilbyd muligheder – Jeg vil ikke altid afslutte et interesseforhold, men jeg vil måske engagere mig gennem en anden metode eller på et andet tidspunkt. Tilbyd din modtager andre muligheder – som at udskyde en måned eller et kvartal, give dit kalenderlink til en aftale eller vælge et andet kommunikationsmiddel. Dit yndlingsmedie eller -metode til kommunikation er muligvis ikke deres!
 7. Få fysisk – Efterhånden som lockdowns aftager, og rejser åbner sig, er det tid til at vende tilbage til at møde mennesker personligt, hvor kommunikation omfatter alle de følelser, som mennesker har brug for for at kommunikere effektivt. Non-verbal kommunikation er afgørende for at etablere relationer... og det kan ikke opnås gennem tekstbeskeder.
 8. Prøv Direct Mail – At flytte til mere påtrængende medier til en modtager, der ikke reagerer, kan være den forkerte retning. Har du prøvet mere passive medier som direct mail? Vi har haft enorm succes med at målrette kundeemner med direct mail, fordi ikke alt for mange virksomheder udnytter det. Selvom en e-mail ikke koster for meget at levere, er din direct mail ikke begravet i en postkasse med tusindvis af andre direct mail-forsendelser.

Mens dårligt målrettet direct mail vil blive ignoreret af forbrugerne lige så ofte som off-base digitale annoncer eller e-mail-blasts, kan korrekt udført direct mail skabe virkelig mindeværdige og virkningsfulde oplevelser. Når det er integreret i en organisations overordnede marketingstrategi, giver direct mail virksomheder mulighed for at skabe større ROI og øge brandtilhørsforholdet blandt nuværende og fremtidige kunder.

Nick Runyon, CEO for PFL

Alle oplever digital træthed

I dagens forretningslandskab er konkurrencen om visninger, klik og mindshare hård. På trods af stadig mere kraftfulde og allestedsnærværende digitale marketingværktøjer, oplever mange virksomheder, at de kæmper for at vinde indpas blandt kunder og kundeemner.

For bedre at forstå de vanskeligheder, som mange virksomheder står over for med at fange publikums opmærksomhed, undersøgte PFL mere end 600 amerikanske virksomhedsprofessionelle. Resultaterne af PFL'er 2022 Hybrid Audience Engagement Survey fandt ud af, at personalisering, indhold og fysiske markedsføringstaktikker, såsom direct mail, kan have en væsentlig indflydelse på brands evne til at nå ud til udbrændt publikum.

Klik her for at downloade infografikken

Nøgleresultater fra undersøgelsen blandt mere end 600 amerikanske erhvervsfolk omfatter:

 • 52.4 % af virksomhedens ansatte oplever digital træthed som følge af den høje mængde digital kommunikation, de modtager. 
 • 80 % af respondenterne på C-niveau og 72 % af respondenterne på direkte niveau angiver, at de føler sig overvældet af mængden af ​​digital salgsfremmende kommunikation de modtager på arbejdet.
 • 56.8 % af de adspurgte fagfolk er mere tilbøjelige til at åbne noget modtaget via fysisk post end en e-mail.

I nutidens opmærksomhedsøkonomi er evnen til at fange publikum og opnå deres engagement blevet en mangelvare. Digital træthed er en realitet for mange enkeltpersoner, hvilket betyder, at brands skal finde nye måder at inspirere kunder til at handle. Vores seneste forskning kaster lys over nutidens yderst konkurrencedygtige B2B-marketinglandskab, og hvordan virksomheder kan bruge hybride strategier til at skille sig ud for kunder og kundeemner.

Nick Runyon, CEO for PFL

Her er den fulde infografik med tilhørende undersøgelsesresultater:

træthed i digital kommunikation

Offentliggørelse: Jeg bruger mit tilknyttede link til Calendly i denne artikel.