Sådan tilføjes e-mail-adresser til LinkedIn

LinkedIn-logo

LinkedIn ændrede sektionen Tilføj forbindelser og lavede efter min mening stumt at begrave metoden til at tilføje en kontakt via e-mail-adresse. Jeg er ikke sikker på, at valle de gjorde dette, men det er nu en 4-trins proces i stedet for de par trin, det plejede at tage. Dette er sandsynligvis den side, jeg besøger mest på LinkedIn, når jeg kommer tilbage fra taler eller konferencer. Jeg gennemgår visitkortene til de folk, jeg har samlet, og forbinder dem.

I den nye brugergrænseflade er følgende trin for at tilføje forbindelser via e-mail-adresse:

 1. Klik på Tilføj forbindelser øverst til højre, når du logger ind på LinkedIn.
 2. Klik på knappen Enhver e-mail ikon til højre.
 3. Under Flere måder at oprette forbindelse påklik Inviter via individuel e-mail.
 4. Indtast dine e-mail-adresser, og klik Send invitationer.

LinkedIn Tilføj e-mail

4 Kommentarer

 1. 1
  • 2
   • 3

    Ja, dette er et af de områder, du og jeg vil altid være uenige om. Jeg tilføjer ikke folk til LinkedIn, medmindre jeg virkelig har "forbundet" dem. Det er ikke et massespil at se, hvor mange forbindelser jeg kan få.

    Når jeg går til en begivenhed, MÅ jeg komme tilbage og tilføje fem personer som forbindelser. Resten går i SalesForce enten som MQL'er eller SQL'er.

    • 4

     Hvis nogen overdrager mit visitkort til mig eller har oprettet forbindelse via webstedet eller via e-mail, er vi forbundet. Jeg misbruger ikke det forhold - men i søgning efter ressourcer er det virkelig nyttigt til tider. Jeg er ligeglad med antallet af forbindelser, jeg er ligeglad med rækkevidden af ​​mit netværk. Og det fungerer!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.