Hvor meget vil du betale for Twitter?

Twitter-pengeDer var nogle rygter om Twitter opkrævning af kommercielle konti, men det ser ud til, at de rygter er blevet knust. Efter min mening er det for dårligt.

Tre grunde, som Twitter burde opkræve:

 1. At betale for kommerciel besked har været nøglen til at reducere spam i SMS mobil industri. At lave kommerciel brugerne betaler på Twitter ville sandsynligvis reducere antallet af Spitterers derude. Jeg bliver træt af, at mængden af ​​tjene penge overhaler mig. At betale for tjenesten eller for antallet af kommercielle tweets, der sendes, vil forhindre disse brugere.
 2. Dette er et solidt middel til at øge omsætningen via Twitter. Jeg ønsker, at Twitter skal lykkes og vokse. Brug af investeringsfonde til at holde lyset tændt er som en tikkende tidsbombe, især i denne økonomi.
 3. Folkene på Twitter laver sjov, hvis de mener, at dette er et kommunikationsmedium med e-mails varige styrke. Twitter er fantastisk, men jeg er ikke i tvivl om, at der snart vil være noget bedre. Hvis Twitter udnytter den kommercielle trafik, vil det give dem den nødvendige kapital til at forme og fremme platformen - holde sig foran det, der måtte komme næste gang.

Jeg synes også, det kan være en god idé for Twitter at have API integrerede applikationer betaler for brugen. Dette ville rydde op i mange af de latterlige applikationer, der drukner Twitter i API Trafik.

Hvor meget vil jeg betale?

Da min blog rent faktisk tjener penge på annoncerings- og konsulentgebyrer, er det ret simpelt for mig at beregne, hvor meget Twitter-trafik har givet min bundlinje. Min blog får mellem 5% og 8% af sin trafik fra Twitter. Hvis jeg tjente $ 10 sidste år, kan jeg tilskrive $ 500 til $ 800 til Twitter. Selvfølgelig vil jeg gerne tjene på Twitter, så hvis jeg betalte $ 240 - eller $ 20 pr. Måned - ville det give en pæn fortjeneste.

Selvfølgelig Smippies vil skrige i smerte ... tjene penge på Internettet? Til mikroblogging? Hogwash! Helt ærligt synes jeg, at store applikationer, der muliggør kommunikation, fortjener at tjene penge.

Hvis Twitter ikke udnytter trafikken og når den i øjeblikket har, kan de simpelthen løbe tør for kapital, mens den næste forbedres Twitter rammer markedet, og denne ustabile skare går videre.

5 Kommentarer

 1. 1

  Doug,

  Det forekommer mig, at der er en række virksomheder (og Smippies) derude, der glemmer, at de er nødt til at tjene penge for at overleve. Hvis jeg kunne sidde i et rum hele dagen og oprette fantastiske og vidunderlige applikationer gratis, ville jeg! (Jeg ville også have brug for masser af hjælp.) Desværre træder livet ind og regninger skal betales, og investorer forventer et afkast.

  Jeg forestiller mig, at hvis Twitter bare skulle opkræve API-brugere, kunne de mere end finansiere deres behov.

  Adam

 2. 2

  Hvis jeg var Google, ville jeg betale 1.5 milliarder for dem, hvad de betalte for Youtube. De har vippet. Youtube har tipet. Skype har tipet. Den eneste reservation, jeg har, er Myspace-historien. Det var vrede i 05,06, så udsletter Facebook dem helt. Men du skal tage dine skud.

 3. 3

  Som forbruger, der bruger Twitter til personlig brug, ville jeg bruge $ 5 / måned og som en biz-ejer, der ved, at jeg får trafik, men endnu ikke er sikker på hvad mere, ville jeg også betale det.

  Jeg håber, at twitter ikke oplader, jeg kan godt lide værktøjet og vil have det til at være rundt og fortsætte med at udvikle sig. Smippies dæmpes op.

 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.