Hvordan jeg blev begravet af Digg (Min fejl)

RIPFor de af jer, der har været regelmæssige læsere af min blog, ved I, at jeg eksperimenterer ... meget! Måske for meget! Tidligere på ugen Jeg tilmeldte mig brugerindsender. Det er en tjeneste, der er blevet identificeret i nylig Wired-artikel, hvor forfatteren af ​​artiklen betalte for at få Diggs on Digg.com.

Sådan fungerer det ... nogen betaler User Submitter, og de deler pengene med Digg-brugere, som til gengæld graver historien. Systemet er virkelig klodset for at fortælle dig sandheden. Du modtager en brugerdefineret feed-URL, der fortæller dig, hvilke historier du skal Digg. Du derefter digg historien. Du skal derefter logge ind på User Submitter for at rapportere, at du dugg historien. Derefter din digg er 'verificeret'. Jeg ved ikke, hvad det består af, men det er bestemt ikke automatiseret.

Jeg formoder, at operatørerne af User Submitter skal være ret forsigtige med, hvordan de handler om deres forretning. Hvis de konstant skraber Digg for indhold, er jeg sikker på, at Digg hurtigt vil komme til dem. Hvis du er User Submitter-bruger, kan jeg bekræfte, at de er til dig meget hurtigere!

Min karriere med User Submitter er officielt forbi i dag. Jeg modtog følgende besked, da jeg forsøgte at logge ind på Digg.com:

Digg-konto misbrug

Og hvad var min store indkomst?

Brugerindsender

Jeg er flov over at indrømme, at jeg tjente en stor $ 0.50, før jeg blev sammenfattet begravet af Digg. Faktisk har jeg ikke lavet noget, fordi jeg sandsynligvis ikke har nogen midler til at indsamle $ 0.50 fra User Submitter.

Så hvad har jeg lært? Kan Digg misbruges? Sikker på, men de er ser og forbedrer deres evne til at modvirke disse problemer. Plejer brugerindsender? Jeg gætter på, at de sandsynligvis får Diggers dumpet til venstre og højre ... og går væk med en mynte. Efter at have eksperimenteret med User Submitter, ville mit råd være at Bliv væk. Det er en smerte i røvet, spild af tid og det er ikke værd at øre, du måske eller måske ikke tjener.

Især hvis du kan lide Digg. Jeg er ikke en stor fan, men jeg er ked af, at jeg fik bagagerummet.

Undskyld Digg! Undskyld Kevin, Owen, Nicole, Brian, Steve, Amar, Dan, Daniel, Eli, Jay, John, Mike, Ron, Scott og Timeless!

Med venlig hilsen,
Doug
(digg: ​​coders4hire)

2 Kommentarer

  1. 1

    Måske kan du bestikke ryggen med den halve sorte sorte du lavede ..

    åh vent, du fik det alligevel ikke ... forbandet mand .. nu gør det ondt lol

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.