Mit opdaterede hjemmekontor til videooptagelse og podcasting

Da jeg flyttede ind på mit hjemmekontor for et par år siden, havde jeg meget arbejde, som jeg havde brug for for at gøre det til et behageligt sted. Jeg ville sætte det op til både videooptagelse og podcasting, men også gøre det til et behageligt rum, hvor jeg nyder at tilbringe lange timer. Det er næsten der, så jeg ville dele nogle af de investeringer, jeg foretog, samt hvorfor.

Her er en oversigt over de opgraderinger, jeg har foretaget:

  • båndbredde - Jeg brugte Comcast, men mit hus var ikke kablet, så jeg kørte ofte en Ethernet-ledning fra min router til mit kontor, da jeg optog for at sikre, at jeg ikke havde nogen båndbreddeproblemer. Comcast havde gode downloadhastigheder, men uploadhastigheder var forfærdelige. Jeg trak stikket og flyttede til Fiber. Virksomheden installerede den direkte på mit kontor, så nu har jeg 1 GB service både op og ned direkte til min bærbare computer! For resten af ​​hjemmet har jeg en Eero Mesh wifi system, der blev installeret med fiberen af ​​Metronet.
  • Dockingstation til tredobbelt display - I stedet for manuelt at forbinde ethernet, skærme, USB-hub, mikrofon og højttalere, hver gang jeg sad ved mit skrivebord, valgte jeg j5 Opret USB-C-dockingstation. Det er en forbindelse, og hver enhed er tilsluttet ... inklusive strøm.
  • Stående skrivebord - Da jeg er i form, ville jeg have mulighed for at stå op og have en meget bred arbejdsregion at gøre det med. Jeg valgte en Varidesk... som er bygget utroligt godt, er helt fantastisk og passer alt på den, så jeg nemt kan gå fra at sidde til at stå. Jeg havde allerede et dobbelt skærmbeslag, der let kunne installeres på skrivebordet.
  • Mikrofon - Jeg ved, at mange mennesker elsker Yeti, men jeg kunne bare ikke få klarheden ud af min mikrofon. Det kunne have været min stemme, jeg er ikke sikker. Jeg valgte en Audio-Technica AT2020 Cardioid kondensator Studio XLR mikrofon og det lyder og ser godt ud.
  • XLR til USB-lydgrænseflade - Mikrofonen er XLR, så jeg har en Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanals lydgrænseflade for at skubbe den ind i dockingstationen.
  • Podcast Arm - Podcastarme med lav profil, der ser godt ud på video, kan være ret dyre. Jeg valgte Podcast Pro og det ser fantastisk ud. Min eneste fejl på dette er, at mikrofonen er under den vægt, som armspændingen er designet til, så jeg var nødt til at velcroe en modvægt på armen for at holde den stabil.
  • Hovedtelefonforstærker - Du ved, hvor latterligt det kan være at vedligeholde eller fejlfinde lydudgange via software, så jeg valgte en PreSonus HP4 4-kanals kompakt hovedtelefonforstærker i stedet hvor jeg har ørepropper, studiehovedtelefoner, og et surround sound-system alle tilsluttet. Dette betyder, at mit output altid er det samme ... Jeg skruer bare op eller ned, hvilke hovedtelefoner jeg bruger, eller dæmper skærmens output.
  • Højttalere - Jeg ville have et stort sæt højttalere til kontoret, der er tilsluttet til skærmudgangen på hovedtelefonforstærkeren, så jeg gik med Logitech Z623 400 Watt højttalersystem, 2.1 højttalersystem.
  • Webcam - Et af de problemer, jeg stødte på, som jeg talte om i videoen, var ekstrem blænding med mit gamle webkamera ... så jeg har opgraderet til en Logitech BRIO som har et ton flere muligheder og beskæftiger sig med blænding meget bedre - for ikke at nævne det har en 4K-output.

Webcamopgradering: Logitech BRIO

Et problem, som du kan se i den originale video, er at webkameraet var forfærdeligt ved at håndtere blænding fra mine skærme, da jeg havde store hvide vinduer på skærmen. Jeg opgraderede webkameraet til en Logitech BRIO, et avanceret 4K-webcam med masser af tilpasnings- og optagemuligheder. Du kan se resultaterne ovenfor.

Opsætningen er fantastisk, og jeg har endda et dejligt fjernsyn og soundbar ved siden af ​​mig for at se en film eller lytte til fjernsynet, mens jeg arbejder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.