Mit hjemmekontor og teknologi til videooptagelse, konferencer og podcasting

Da jeg flyttede ind på mit hjemmekontor for et par år siden, havde jeg meget arbejde, som jeg havde brug for for at gøre det til et behageligt sted. Jeg ville sætte det op til både videooptagelse og podcasting, men også gøre det til et behageligt rum, hvor jeg nyder at tilbringe lange timer. Det er næsten der, så jeg ville dele nogle af de investeringer, jeg foretog, samt hvorfor.

Hjemmekontorteknologi

Her er en oversigt over de opgraderinger, jeg har foretaget:

 • båndbredde – Jeg klippede ledningen, opgraderede til fiber og både øgede mine upload- og downloadhastigheder, mens jeg sparede masser af penge ved at slippe af med kabel. Fiberselskabet installerede netværket direkte på mit kontor, så nu har jeg 1Gb service både op og ned direkte til min laptop via en netværksrouter! For resten af ​​hjemmet har jeg en Eero Mesh wifi system, der blev installeret med fiberen af ​​Metronet.
 • Kamera – Et problem, som du vil se i den originale video (nedenfor) er, at webcam'et var forfærdeligt til at håndtere genskin fra mine skærme, da jeg havde store hvide vinduer på skærmen. Jeg opgraderede webcam til en Logitech BRIO, et avanceret 4K-webcam med masser af tilpasnings- og optagemuligheder. Den kommer også med en fantastisk desktop-app, Logi Tune, at du kan justere billedets placering, zoomniveau og belysning. jeg brugte Ecamm live indtil Logitech kom ud med deres app.
 • Skrivebord - Da jeg er i form, ville jeg have mulighed for at stå op og have en meget bred arbejdsregion at gøre det med. Jeg valgte en Varidesk... som er bygget utroligt godt, er helt fantastisk og passer alt på den, så jeg nemt kan gå fra at sidde til at stå. Jeg havde allerede et dobbelt skærmbeslag, der let kunne installeres på skrivebordet.
 • Bordmåtte – Glem en musemåtte, få fat i en af ​​disse monster bordmåtter… de er vandtætte, føles fantastisk og giver et væld af fast ejendom på dit skrivebord! Jeg har bemærket, at nogle af dem endda er opvarmede derude!
 • Displays – Selvom jeg ville elske en ultrabred skærm, kan jeg bare ikke se, at jeg skal bruge pengene på det lige nu. Det lyder mærkeligt, men jeg kan faktisk godt lide at have en opdeling mellem skærme for at adskille vinduerne og det arbejde, jeg laver. Dobbelte 27" LG Gaming-skærme gør tricket ... fantastisk opløsning og ingen problemer med kompatibilitet.
 • Displaymontering - Jeg har en HumanScale dobbelt skærmarm. Det er bygget godt, og mine skærme bevæger sig overhovedet ikke. De var også nemme at installere og montere.
 • Dockingstation - I stedet for manuelt at forbinde ethernet, skærme, USB-hub, mikrofon og højttalere, hver gang jeg sad ved mit skrivebord, valgte jeg j5 Opret USB-C-dockingstation. Det er en forbindelse, og hver enhed er tilsluttet ... inklusive strøm.
 • Hovedtelefoner – Når jeg mixer lyd, ville jeg have et førsteklasses sæt lukkede, øretelefoner, så jeg kunne høre den svageste baggrundsstøj. Jeg er fan af Shure, så jeg købte dem Shure SRH1540 Premium lukkede hovedtelefoner. De er dyre, men investeringen værd, hvis du er en audiofil eller arbejder med at blande lyd.
 • Hovedtelefonforstærker - Du ved, hvor latterligt det kan være at vedligeholde eller fejlfinde lydudgange via software, så jeg valgte en PreSonus HP4 4-kanals kompakt hovedtelefonforstærker i stedet hvor jeg har øretelefoner, studiehovedtelefoner og et surround sound system alle tilsluttet. Det betyder, at mit output altid er det samme... Jeg skruer bare op eller ned for de høretelefoner, jeg bruger, eller dæmper monitorens output.
 • tastatur – Mit kontor har en bærbar computer, en MacMini og et AppleTV. Artech laver en multi-forbindelse bluetooth tastatur det er virkelig flot, behageligt og ret billigt sammenlignet med et Apple Keyboard. Og nu kan jeg simpelthen skifte mellem enheder, mens jeg arbejder på dem uden afbrydelser.
 • Laptop Stand – Det er vigtigt at sætte en bærbar computer op fra skrivebordet... ikke kun for at beskytte den mod spild, men for at få den i en højde på linje med dine skærme og for at holde den kølig. jeg kan lide dette mørkt stativ med lav profil fra Tolv Syd. Den er dejlig tung, så den bliver siddende.
 • Belysning – Jeg installerede en ALZO Drum Digital lys overhead for at reducere skygger og lyse rummet bedre op. Det er en ret stor enhed, og jeg var nødt til at blokere noget af det nedadgående lys med en skærm, men det får virkelig det bedste frem i mine videoer – især ved at bruge Logitech BRIO.
 • Mikrofon - Jeg ved, at mange mennesker elsker Yeti, men jeg kunne bare ikke få klarheden ud af min mikrofon. Det kunne have været min stemme, jeg er ikke sikker. Jeg valgte en Audio-Technica AT2020 Cardioid kondensator Studio XLR mikrofon og det lyder og ser godt ud. Mikrofonen er XLR, så jeg har en Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanals lydgrænseflade for at skubbe den ind i dockingstationen.
 • Mikrofonarm – Mikrofonarme med lav profil, der ser godt ud på video, kan være ret dyre. Jeg valgte Podcast Pro og det ser fantastisk ud. Min eneste fejl på dette er, at mikrofonen er under den vægt, som armspændingen er designet til, så jeg var nødt til at velcroe en modvægt på armen for at holde den stabil.
 • Mus - Jeg kan lide Apple Magic Mouse men kan ikke holde ud at man skal lade dem op ved at vende dem på hovedet. Så jeg har købt to af dem og har begge tilsluttet. Så når den ene dør, tænder jeg bare for den anden og fortsætter med at arbejde.
 • Netværkskontakt – Jeg har et væld af enheder rundt omkring i hjemmet, der er netværksforbundne, fra en MacMini, jeg bruger til at behandle opgaver, til mit Ring-sikkerhedssystem, til garageport, til Eero-repeatere og fjernsyn... så jeg installerede en Netgear Gigabit Unmanaged Switch og fik installeret Ethernet drops i hele hjemmet gennem et panel på mit kontor.
 • Højttalere - Jeg ville have et stort sæt højttalere til kontoret, der er tilsluttet til skærmudgangen på hovedtelefonforstærkeren, så jeg gik med Logitech Z623 400 Watt højttalersystem, 2.1 højttalersystem. En af de fantastiske funktioner ved disse højttalere er, at den også kan modtage en lydindgang, så mit fjernsyn på mit kontor er også sat direkte ind i systemet.
 • Uninterruptable Power Supply (UPS) – Installeret en APC 1500VA Gaming Pro UPS til når strømmen går. Selvom jeg er ret sikker på at arbejde på en MacBook Pro, har jeg nu alt mit netværksudstyr, eksterne skærme, eksternt drev og anden hardware forsynet med strøm i tilfælde af strømafbrydelse. Med alt (meget) tilsluttet, kører jeg den med en belastning på omkring 30 %, og UPS'en fortæller mig, at jeg vil have omkring 14 minutters uafbrudt strøm. Fordi jeg er på fiber... Jeg kan endda holde mit netværk oppe, når strømmen går! Endnu bedre, MacOS har registreret UPS'en, og jeg har indstillinger til automatisk at gemme og lukke mit system ned i tilfælde af, at jeg ikke er hjemme, og strømmen går tabt i en længere periode.
 • USB Hub – Der er ingen mangel på varer at oplade eller tilslutte, mens jeg arbejder, så jeg købte en vinklet 10-port USB hub til mit skrivebord. Den har nogle usb-porte med højere strømstyrke til større enheder.
 • Webcam - Et af de problemer, jeg stødte på, som jeg talte om i videoen, var ekstrem blænding med mit gamle webkamera ... så jeg har opgraderet til en Logitech BRIO som har et ton flere muligheder og beskæftiger sig med blænding meget bedre - for ikke at nævne det har en 4K-output.

Jeg vil også gerne købe en NAS-enhed (Network Attached Storage) med tiden. I øjeblikket har jeg et 3Tb-drev på en MacMini, som jeg kan forbinde til skrivebordet på. Af en eller anden grund kan mit netværk ikke lide at se det derude, selvom det er delt. Netværkslagring ville være meget hurtigere for mig at sikkerhedskopiere og flytte filer fra og til. Buffalo har en 16Tb NAS det er ret overkommeligt, jeg skal bare retfærdiggøre udgiften!

Videogennemgang af mit skrivebord

Her er den originale video-gennemgang, men jeg fortsætter med at opgradere elementer og holde denne artikel opdateret. Jeg har også opgraderet belysningen i rummet til et stort blødt lys over hovedet.

Webcamopgradering: Logitech BRIO

Her er en video med opgraderingen til Logitech BRIO.

Offentliggørelse: Jeg bruger affilierede links i hele dette indlæg.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.