Det er igen ferietid, her er 10 taktikker, der maksimerer dine resultater

Feriemarkedsføringstaktik

Jeg sidder i en kiosk i Minneapolis 'lufthavn på vej hjem til Indianapolis. Jeg er lige færdig med en hovedtale kl ConceptOne det detaljerede Agil markedsføringsrejse og gav deltagerne min Marketinginitiativ Arbejdsark. Tag en kopi af det, mens du læser denne infografik - det skal hjælpe dig!

Tilbage til historien. Jeg var i Austin hos Dell i sidste uge og præsenterede for deres internationale hold om podcasting, kom hjem og rejste til South Dakota et par dage senere. Jeg ammer en knust hæl, så al gang udsletter mig også. Med alt foregik landede jeg i South Dakota, hvor de fantastiske Korena Keys of Nøgle medieløsninger kørte os rundt i Black Hills og viste os de utrolige steder. Sidebemærkning - dette kan være den bedste destination i USA, jeg nogensinde har været på, og jeg har været over hele landet.

Da vi kørte ud til bjergene for at lave vinsmagning, begyndte det at sne. Ikke en flage her eller der ... den kom virkelig ned. Det var absolut smukt ... men der var kun et problem.

Jeg havde så travlt med at pakke og planlægge, at jeg glemte at medbringe en sweater eller frakke! Jeg er ikke sikker på, hvad jeg tænkte. Hvem går til bjergene i oktober uden engang at pakke en jakke? (Mig!)

Mit punkt? Tiden flyver, og det er allerede tid for dig at begynde at planlægge din marketingindsats for ferien. Denne infografik fra MDG Advertising er en stor ressource, 10 væsentlige taktikker til feriemarkedsføring i 2017.

Ferierelateret salg i USA forventes at overgå 923 milliarder dollars i 2017, en stigning på 3% fra sidste sæson. Dette antal kan få visioner om fortjeneste til at danse i dit hoved, men det udgør også en enorm udfordring: mere forbrug betyder mere konkurrence - og meget mere marketingbeskeder for forbrugerne at sortere igennem. MDG-reklame

10 væsentlige taktikker til feriemarkedsføring i 2017

 1. Starten Tidligt og afslutte Sent
 2. Giv Inspiration På tværs af kanaler
 3. Fokus på Sociale medier for at nå ud til yngre forbrugere
 4. Vær specifik Om ferien
 5. Tilpas Din besked
 6. Tilby mere end Rabatter
 7. Lav mobil et stort fokus
 8. Hold øje med Amazon
 9. Lave Returpolitik Meget let
 10. Giv ikke op

Her er den fulde infografik med nogle utrolige understøttende statistikker og detaljer:

Feriemarkedsføringstaktik

En kommentar

 1. 1
  • 2

   Absolut, Filip! Jeg tror, ​​at mere personaliserede og specifikke meddelelser har vist sig at få højere åbne, klik- og konverteringsfrekvenser. Og koordinering af alle kanaler er altid et plus. Mange tak for kommentarerne!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.