Et visuelt kig på feriekunderejser

Feriekøb Kunderejser

Hvis du ikke har abonneret endnu, vil jeg varmt anbefale Tænk med Google websted og nyhedsbrev. Google udsender noget fantastisk materiale til at hjælpe detailhandlere og virksomheder med at udvide deres forretning online. I en nylig artikel gjorde de et godt stykke arbejde med at visualisere 3 almindelige kunderejser, der ses fra Black Friday:

  1. Vejen til en uventet forhandler - startende med en mobilsøgning giver rejsen indsigt i en bestemt person, der handler med handel online.
  2. Beslutningen om at reparere eller udskifte - en anden person søger via desktop og derefter mobil og interagerer med annoncer for endelig at nå en købsbeslutning.
  3. Den episke spilopgave - en spiller undersøger sit næste konsolkøb, foretager søgninger via mobil og desktop, besøger forhandlersider og branchesider for at undersøge sit næste køb.

Google leverer nogle vigtige takeaways, herunder mængden af ​​forskning, forbrugerne laver, afhængigheden af ​​mobil og det faktum, at disse forbrugere ikke er fokuseret på gaver.

Jeg vil gerne have dig til at fokusere på et par aspekter, der ikke bør gå ubemærket hen:

  • Folk hoppede mellem enheder og medier - Jeg købte for nylig en ny PlayStation. Jeg sad ganske lidt på min telefon, mens jeg så fjernsyn, læste anmeldelser og kiggede på bundter. Derefter, når jeg sad ved mit skrivebord, ville jeg se på videoer og se anmeldelsesvideoer. Jeg besøgte endda BestBuy et par gange for at se, hvad de havde. En af mine venner er en enorm spiller, så jeg chattede med ham via Facebook og tog beslutningen om, hvad jeg skulle købe. I sidste ende fandt jeg en god pris og købte den online via Wal-mart. Så .. mobil, desktop, søgning, social, anmeldelser og detail har alle spillet en rolle i min rejse.
  • Folk bruger meget tid på at forske - Disse rejser er ikke i en enkelt session, de er over uger og måneder. Det er vigtigt at huske, at cookies udløber, kampagner skifter, søgeresultaterne bevæger sig ... alt imens en forbruger undersøger deres næste købsbeslutning. For at dit produkt eller din tjeneste skal forblive synlig, skal du være ubarmhjertig med at holde dem synlige og værdifulde.
  • Folk spiser masser af indholdsforskning - Jeg kan ikke engang fortælle dig, hvor meget jeg læste, så og diskuterede, før jeg købte mit system. Jeg vil fortælle dig, at min købsbeslutning ballonerede, da jeg fortsatte med at undersøge. Jeg købte i sidste ende Pro- og VR-sæt med min PlayStation efter at have set anmeldelserne og set videoer om funktionerne. Og når jeg først fik systemet, gik jeg på indkøb igen for at få mere tilbehør! Indholdet kørte ikke kun min beslutning, det kørte også mersalg.

Her er den fulde infografik, Inde i købsrejsen af ​​3 daglige søgende kunder:

Holiday Shopping kunderejser

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.