Hold virksomheder ansvarlige

frustrerede

Jeg kunne dele nogle gode horrorhistorier med dig om min historie med banker og kreditkort. Noget af det har ganske vist været min skyld, men det meste er bankernes latterlige handlinger. Jeg spekulerer på, hvordan disse fyre sover om natten ... massiv fortjeneste, redning, udøvende bonusser og latterlige overforbrugsgebyrer har ikke engang skudt dem for at forbedre deres systemer.

Her er et godt eksempel ... mit forretningskreditkort er blevet slukket to gange under rejsen. Før begge ture meddelte jeg banken, at jeg ville rejse og for at sikre, at jeg ikke blev markeret. Opkaldene var spild af tid - jeg blev lukket to gange for mistænksom aktivitet. To gange var nok ... og det forældede online-system og manglende support i weekender og nætter fik mig endelig til at vende tilbage til en enorm bank. Vi kalder dem JP.

JP har et ret fantastisk online system. JP har udenlandske ledningsfunktioner. JP har en app, hvor jeg kan deponere en check ved at tage et billede af den. JP har endda lønningsfunktioner med min konto. Måske køler det ... JP tildelte mig en personlig bankmand. Hvad er en personlig bankmand? Det er en person, som jeg skal e-maile og ringe til, hver gang jeg har et problem. Min personlige bankmand fortæller mig derefter 1-800-nummeret, der skal ringes til hjælp. En enorm forbedring i forhold til det gamle system med bare at ringe til 1-800 nummeret i første omgang. [Ja, det er sarkasme]

BTW: Min personlige bankmand er en kæreste, og jeg ved, at hun prøver at hjælpe mig så meget som hun kan. Det løser dog ikke problemet.

I weekenden havde jeg brug for at bestille nogle flybilletter til Deltag i konference i San Francisco i slutningen af ​​denne måned. Først brugte jeg kajak, og kreditkortet mislykkedes. Dernæst brugte jeg Delta.com-siden, og det mislykkedes. Begge gange stod det, at min adresse ikke matchede min konto. Det eneste problem med det er min adresse indtastes nøjagtigt på samme måde på begge sider, så der er ikke rigtig en uoverensstemmelse. I stedet for at lægge på, stod jeg på vent, mens Delta-repræsentanten personligt ringede til min bank for at bekræfte adressen. (Temmelig flot af Delta!)

Delta-repræsentanten vendte tilbage og fortalte mig, at min bank fortalte dem, at min angivne adresse ikke stemte overens. Nu er jeg ked af det. Næste i køen er min personlig bankmand. Min personlige bankmand kommer i kontakt med teknisk support, og de anbefaler, at jeg prøver min adresse med eller uden Zip4 på mit postnummer. Helt seriøst.

Delta-webstedet tillader ikke en Zip4-udvidelse, så tiden, der er gået tabt mellem mine e-mails og min personlige bankmands opkald til hendes supportteam, har været en vask. Jeg lod min personlige bankmand vide, at det stadig ikke fungerer. Fire dage senere, og jeg har ikke billetterne.

På dette tidspunkt undrer du dig måske over, hvorfor jeg ikke bare henter et af mine andre kort og betaler for billetten. Hvorfor? Fordi dette skal fungere. Dette er, hvad et forretningskreditkort er til ... til at gøre ting som at booke rejser, købe udstyr osv. I do har andre måder at købe billetten på, og jeg er sikker på, at de fleste mennesker har forpurret systemet og gjort det.

Men jeg vil ikke.

Vi har alle ærligt talt op med for mange løsninger i vores liv. Vi er klar med softwarefejl, bankproblemer, telefonproblemer, internetproblemer ... vores liv bliver ikke lettere med alle disse ting, det bliver mere komplekst. Og når vi tilføjer mere kompleksitet, finder vi flere problemer. Kernen i alle disse problemer er det faktum, at vi er kommet til at forvente løsninger og ikke længere holder virksomheder ansvarlige. Det er lettere at hente et andet kreditkort end at fortsætte med at ringe og maile min personlige bankmand.

Men i morgen mister jeg noget mere produktivitet på telefonen i og i e-mail med min personlig bankmand. Hendes produktivitet (desværre) kommer til at lide, ligesom det teknologiteam, hun arbejder med. Jeg skal sørge for, at dette bliver løst - så andre ikke behøver at gennemgå det, jeg gennemgår.

Hvis vi alle holdt virksomheder ansvarlige, ville vi fortsætte med at forbedre os, og vi ville alle drage fordel af det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.