Hit and Run lørdag!

Jeg kørte min datter til sin mors i dag til en mor-datter-weekend. Rundtur, kørslen er ca. 2 timer. Jeg var omkring en kilometer fra at vende tilbage til mit hjem, da jeg var vidne til, at en let pick-up lastbil foran mig smadrede ind i bilen foran hende ... og så tog hun afsted! Jeg var både forbløffet og virkelig vred, så jeg tog af sted efter hende og ringede til 911 på min mobiltelefon. Vi kørte omkring 8 km nord, og hun bemærkede, at jeg fulgte hende og trak os i en tankstation.

Chaufføren og den fyr, hun var med, gik op til mit vindue og spurgte, om jeg fulgte dem. Jeg sagde ... "Uh, ja" ... hun siger, "Hvorfor slog jeg dig ikke !?"

Jeg kunne ikke tro det !!! Så jeg bad hende om at sidde stille, og at jeg var i telefon med politiet (jeg havde givet dem anvisninger hele tiden). Hun blev lidt afkrydset og sagde ”Jeg er ude her” og gik tilbage i sin lastbil. Jeg så den fyr, hun var med at bede om hende, han vidste, at de var i problemer. Jeg lod hende vide, at jeg ville være lige bag hende :).

Så de kom tilbage i lastbilen, og jeg tror, ​​de var på vej tilbage mod ulykken, men det var bare lidt for sent. Et par kilometer længere nede ad vejen fik politiet blokeret gaden. Jeg kunne faktisk høre politimanden, der stod på gaden og vinkede hende ned, og han kunne høre mig sige, "Hej ... det er dem!"

Desværre blev et fattigt barn, der kørte en helt ny Mustang, fanget midt i alt dette og klokede politibilen lige før damen blev stoppet (yup, en anden ulykke!). Jeg trak mig frem og gav al min info.

Derefter vendte jeg tilbage til den oprindelige ulykke, hvor den stakkels pige var, der blev ramt. Hun blev virkelig rystet, men hendes familie gav mig en dejlig jubel for at spore chaufføren.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor jeg gjorde det ... men jeg var overrasket over, at jeg var den eneste. Dette er desværre anden gang jeg er vidne til en forbrydelse og ikke har set nogen andre træde frem. Det er virkelig forfærdeligt. Hvis ALLE gjorde noget, da en forbrydelse blev begået, er jeg sikker på, at antallet af kriminalitet ville falde betydeligt. Denne ulykke ramte så mange mennesker! Den stakkels pige, der blev ramt, barnet, der ramte politibilen, damen, der skulle i fængsel, hendes ven, der fortalte mig, at han bad hende om at stoppe ... hvilken lørdag for alle.

Det tager ikke meget at træde op, når noget som dette sker. Nogen fortalte mig en gang, at det kræver en særlig person ... Jeg er ikke enig. Jeg er en stor fan af karma ... hvis du ser den anden vej, er chancerne for, at nogen ser væk, når du er den, der har brug for hjælp.

2 Kommentarer

  1. 1

    Tak, Sean ... Jeg er ingen helt, ingen marketingmogal ... men det gjorde mig virkelig sur at se nogen såre en anden og derefter tage afsted. Heldigvis var alle okay, jeg er sikker på, at resultatet kunne have været meget dårligere.

  2. 2

    Doug, god markedsføringsindsigt, men din helteshistorie var meget overbevisende og tog mod. Jeg er så glad for, at du ikke blev skudt, jeg bor i Cook County, IL. Så mange mennesker er ligeglade med mere, jeg er stolt over at kende nogen der gør det.
    JD

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.