Hjælp med at lede marketingoprøret

Marketing oprør

Første gang jeg mødtes Mark Schäfer, Jeg var straks taknemmelig for hans erfaring og dybe indsigt. Mark arbejder med førende virksomheder om, hvordan de kan forbedre deres marketingindsats. Mens jeg er en kompetent praktiserende læge i denne branche, ser jeg til en håndfuld ledere for vision - Mark er en af ​​de ledere, som jeg er opmærksom på. Mens Mark er en erfaren veteran inden for markedsføring, værdsatte jeg også, at han sprang først med marketing på sociale medier.

Jeg havde Mark på min Martech Zone Interview podcast, mødte ham ved en begivenhed, og et venskab voksede. Han er en god ven at have, unapologetic i sin tilgang til at få dig til at høre, hvad du har brug for. Vi samarbejdede om Dell armaturer podcast hvor Mark og Dells B2B Influencer Marketing & Content Creation-leder, Konstanze Alex, så en mulighed for at fremhæve det fantastiske talent, som Dell Technologies har under deres brands. Jeg havde aldrig lavet en podcast-serie som denne, og Mark skubbede mig til at hjælpe med at undersøge og producere et fantastisk show. Jeg kan aldrig betale ham tilbage for at have taget mig en chance!

Så forestil dig min overraskelse, når jeg modtager en pakke i posten fra Schäfer Marketing Solutions. På kassen var der et vindue ind i indholdet, a Marketing Rebel etiket.

Marketing Rebel

Jeg åbnede kassen og indeni var der et nysgerrig sæt med, hvad der så ud til at være, ikke-relaterede nipsgenstande eller spor:

Marketing Rebellion Influencer Kit

Hvis du ser nøje, er hver vare omhyggeligt mærket med et sidetal:

  • Håndlavet sæbe - Side 9
  • En Westworld gratis drikketoken - Side 199
  • Glossier Hudsalve - Side 232
  • En fyldt elefant - Side 232

Nå, nu er jeg fascineret og bladrer allerede gennem indekset, ordlisten og de mærkede sider. Og når jeg åbner bogen, finder jeg denne vidunderlige, personligt underskrevne note fra Mark:

Marketing Rebellion Autograferet kopi

Der er også et kort med en personlig note og et Marketing Rebel-klistermærke til min bærbare computer.

Marketing oprørskort og klistermærke

Genial ... Mark har helt suget mig ind!

Men hvad Mark opnåede ved at gøre dette, er i sig selv en lektion. Jeg deler Marks bog med dig, men han indledte skubben, der motiverede mig til.

Hvorfor er denne bog kritisk?

En ny klient af mig spurgte mig om en strategi, de havde implementeret. Deres salgsteam identificerer potentielle kunder, erhverver deres e-mail-adresser fra tredjeparter og automatiserer en række introduktions-e-mails til dem. De fortalte mig, at de var bekymrede over de lave klikfrekvenser og deres samlede leveringsevne. Jeg fortalte dem, at de skulle være ... og de er nødt til at stoppe med at spamme disse virksomheder. De fremmedgjorde udsigterne og elskede dem ikke.

I Marks manifest er dette regel nr. 1:

Stop med at gøre det, som kunder hader.

Et manifest for menneskecentreret markedsføring

Vi arbejder gennem en række strategiske ændringer nu inden for virksomheden, som alle er bygget på et fundament for at opbygge tillid og udnytte den påskønnelse, de allerede har etableret med deres kunder. Vi får virksomheden til at være menneskelig.

Jeg er kun halvvejs igennem Marketing oprør, men når jeg taler med ham, forstår jeg nu, hvorfor han er så lidenskabelig over vigtigheden af ​​denne bog. Forskningen, indsigten og casestudierne skal ryste grundlaget for næsten hver lektion, du er blevet skubbet over i de sidste par årtier.

Det er et meget tiltrængt oprør, og dette indlæg er mig, der løfter flagget og hjælper med at drive ændringen.

Hvilket marketingoprør lærer dig

  • Hvordan katastrofale forbrugertendenser er et forudsigeligt resultat af en revolution, der startede for 100 år siden.
  • Hvorfor virksomheder skal bygges på forbrugergenererede marketingaktiviteter i stedet for traditionel reklame.
  • De fem konstante menneskelige sandheder i hjertet af en vellykket marketingstrategi.
  • Hvorfor kundeloyalitet og salgstragte er ved at dø, og hvad du skal gøre ved det lige nu.
  • Sådan hjælper du dine bedste kunder med at markedsføre for dig.
  • Handlingsmæssige trin til at give en øjeblikkelig kursuskorrektion til virksomheder af enhver størrelse.

Jeg er så taknemmelig for at kalde Mark en ven og anbefaler, at du straks henter denne bog. Du kan have en øjeblikkelig og dramatisk indflydelse på din marketingindsats.

Læs mere om Marketing Rebellion

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.