Hej, jeg er Mac. Og jeg er en pc.

Jeg er en pcJeg er en Mac

Hej, jeg er Mac.

Og jeg er en pc.

PC: Jeg har RAM, bundkort, processor, mus, tastatur, harddisk og skærm.

Mac: Det gør jeg også. Og da de alle er lavet af de samme folk, der gør mit operativsystem, fungerer de bedre. Det er meget mindre kode at håndtere.

PC: Jeg kan se. Jeg er lidt billigere, da du kan blande og matche tusindvis af muligheder og endda bygge mig selv. Jeg fungerer muligvis ikke så godt som dig, men jeg understøtter millioner af flere enheder. Desværre, når nogen skriver noget skør, kan det ødelægge mig.

Mac: Det giver mening, det er derfor, vi ikke lader andre mennesker lave vores ting. Jeg håber, du arbejder på det. Hej, i det mindste kan vi tale med hinanden!

PC: Sikker kan! Du kan se mig på dit netværk, jeg kan se dig på mit. Vi understøtter begge trådløs, Bluetooth, Firewire og USB.

Mac: Men nogle gange klæder jeg mig lidt køligere, end du gør.

PC: Ja, men hvis folk er villige til at bruge lidt mere, kan jeg se ret flot ud. Heck, jeg kan endda ligne dig med en god temasoftware.

Mac: Wow. Og da vi har de samme processorer nu, kan jeg faktisk køre din software med Parallels.

PC: Kan du? Det ser lidt ensidig ud, ikke?

Mac: Sikker på ... men ingen klager virkelig, fordi du er en af ​​de 'forretningsmonstre', som alle os seje fyre skulle hade.

PC: Had væk, kammerat! På den måde ved man virkelig bekymrer sig, da du (Apple) går væk med $ 472 millioner i overskud med en fortjenstmargen på 48%. Det er ironisk, at det får mig til at se ondt ud for at arbejde med alle, mens du ikke deler noget og tjener også store fortjenester.

Mac: Shhhhh. Fortæl det ikke til nogen. Når alt kommer til alt kommer vi ud med en telefon snart, der bliver en stor sælger.

PC: En telefon? Wow ... kom de ikke ud for et stykke tid siden?

Mac: Ja, men vi gør det køligere.

PC: Hvor meget køligere?

Mac: 50% -profil-margin-køler.

PC: Wow. Med disse typer margener ville du tro, at du kunne sænke dine priser lidt. Når alt kommer til alt tjener kunstnere og musikere ikke for mange penge ... gør de?

Mac: Nej, men de er villige til at bruge mere på kreative, seje ting.

PC: Det er godt at være sej.

Mac: Hele vejen til banken, kammerat!

BEMÆRK: Skrevet og indsendt fra en MacBookPro

20 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
  • 4

   Du finder ud af, at det kun var et rygte. Han holder fast ved disse annoncer et stykke tid. Annoncerne fungerer fantastisk - jeg tvivler på, at han kan overbyde Mac på dem.

 3. 5
  • 6

   Så sandt, Gavin. Jeg kom ikke ind i politik med dette, men det minder mig om regering ... så længe republikanere og demokrater har alle hadende hinanden, bemærker ingen, hvor meget de misbruger og fylder deres egne lommer.

 4. 7

  Doug,

  Jeg elsker denne humor! Naturligvis er Apple den, der griner. I mellemtiden har Dell sin administrerende direktør tilbage. Måske vil han genansætte Dell Dude til deres reklamer for at bekæmpe Mac-fyren!

 5. 8

  Jeg elsker det Mac er et legetøj for mig. Jeg redigerer video på min pc, og det fungerer godt. Selvom jeg tunes er et æble, fungerer det godt på min pc. Walk in Best køber, og de har tusindvis af softwaretitler til pc og kun få til MAC. Jeg beklager, at Mac'erne ikke låser op er BS, jeg har set dem gøre det.

 6. 9

  Jeg elsker denne post 😆 Det er gensidigt nu 😛 Men faktisk gik Mac også til blue-death-screen, kun det skete mindre end Windows, Windows XP havde dog været et godt selskab med mig. Selvom jeg bare er en ny Mac-bruger, men jeg tror, ​​at hvis jeg ville have chancen for at vælge min næste computer, vil det være en rigtig hård aftale ...

 7. 10

  Jeg synes, det gode ved Mac-annoncer er, at de er lette at gøre grin med. Jeg er sikker på, at Apple indser, at de er nye annoncer, ikke er de største, men disse parodier - gode eller dårlige - vil bare bringe mere opmærksomhed på Apple-lejren.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.