Vi hader alle spam og kaldopkald ... indtil vi ikke gør det

Salgskrog

Den 15. maj modtog jeg en uopfordret e-mail (også kaldet SPAM) fra et bureau i Atlanta, der fortalte mig, hvad en forklaringsvideo var. Jeg vidste hvad det var, vi har skrevet om forklaringsvideoer udførligt og offentliggjort en hel del af vores egne. Jeg svarede ikke på e-mailen. En uge senere får jeg en anden e-mail med en lignende note. En uge senere, endnu en. Jeg reagerer heller ikke på nogen af ​​dem. Fire e-mails, som jeg ikke reagerede på eller endda klikke på et link på.

Vi begyndte at arbejde med en ny klient og har styrket deres brandingkrav til nogle sikkerhedsstillelser, som vi redesigner. Et af de fremtidige projekter, som vi ved, vi skal tackle, er en forklaringsvideo til dem. Så når jeg reagerer på feedback om den nye sikkerhed, vi har designet, modtager jeg endnu en e-mail fra forklaringsvideofirmaet.

Der var ingen afmeldingslink i e-mailen, og det var dem heller ikke drives af logoer ... men jeg er helt sikker på, at han brugte et salgsautomatiseringsværktøj. Salgsrepræsentanten indsatte nogle links til deres seneste arbejde i e-mailen og sagde, at de gerne vil tilbyde en rabat for at arbejde sammen med mig på det første projekt. Jeg svæver med fingeren over eksempellinket et par sekunder og spekulerer på, om det ville være godt eller ikke ... og jeg klikkede.

Destinationen jeg klikkede på var en fantastisk forklaringsvideo på 1 minut. Det var fuldt animeret, havde et godt soundtrack og endda lydeffekter blandet ind. Hastigheden på det var overhovedet ikke forhastet, og det var enestående kvalitet. Dette kan være en aftale, som jeg ikke skal give afkald på, så jeg svarede med mit nye projekts oplysninger og klikkede på send.

Inden for et minut ringede min telefon, og det var den fyr, der havde sendt mig en uopfordret besked hver uge. Han ringede bare for at finde ud af flere detaljer og var begejstret for at se, om de kunne hjælpe. Han var ikke nøjeregnende, prøvede ikke at lukke mig og brugte lidt tid på at lære om min forretning og vores evner. Vi sluttede samtalen med ham og lovede at følge op med et tilbud om morgenen.

Vi hader det ... Men det fungerer!

Jeg er sikker på, at jeg næsten bliver pisket online for at være den e-mail-marketingmedarbejder, der offentligt indrømmer at:

  1. Reaktion på SPAM
  2. Faktisk gør det utænkelige og ved at klikke på et link på spam-e-mailen.

Ok, du fik mig. Men ved du hvad? Dette agentur har måske lige fundet en ny klient, der vil give dem løbende arbejde på denne arena. Og jeg har måske bare landet en utrolig partner, der kan skalere animation til os til en meget rimelig pris. Hvis jeg ender med at lave nogle få forklaringsvideoer for dem, var belønningen så meget mere end risikoen for begge virksomheder.

Vi skriger og råber alle om SPAM og kolde opkald ... men vi skal virkelig være ærlige om effektiviteten af ​​dem. Marketing handler om produkt, placering og pris. I dette tilfælde er produktet det, jeg har brug for, placeringen blev timet korrekt, og prisen var rigtig.

Dette betyder ikke, at jeg vil tilskynde mine klienter til at begynde at SPAMME skidt ud af mennesker ... men jeg erkender absolut, hvorfor virksomheder gør det.

Det virker.

En kommentar

  1. 1

    Jeg er enig med dig. Nøglen her er, at forskningen er vigtig. Vi skal være flittige i at undersøge og forstå vores potentielle købere. Jeg tror ofte, at vi bliver lidt grumpy, fordi vi måske har oplevet at være markeret som SPAM og får en lille trigger, der er glade for at markere andre som SPAM. Denne slags ting kan skade virksomheder; i lang tid. Jeg fik en kold e-mail i går aftes fra nogen, der forsøgte at sælge mig på indholdstjenester, jeg skulle oprindeligt markere det som spam, men jeg kunne ikke lade mig gøre det. Han havde heller ikke noget afkoblingslink. Jeg påpegede det simpelthen og sagde "nej tak." Jeg tror, ​​vi er nødt til at genkende forskellen mellem phishy spam. Dem, der siger "tag dette nye tillæg" eller "tjen $ 1,000 om dagen hjemmefra"; Disse er helt klart spam, der er ikke noget mål. Jeg tror, ​​at hvis en sælger har undersøgt nok for at vide, at du er i markedsføring og leverer dig en e-mail, der tilbyder en marketingtjeneste, er det okay. Bare vær ærlig og sig, ”nej, tak”, og det gør det. E-mail forsvinder ikke, eller kaldopkald.

    Fantastisk artikel!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.