Godt nytårsaften ... Måske

HovedpineI eftermiddags glæder jeg mig til at tilbringe nytårsaften med nogle gode venner, Bill og Carla. Vi spiller nogle Cranium spil, se nogle videoer og slappe af, mens vi venter på, at 2007 kommer stille og (forhåbentlig) fredeligt ind.

OPDATERING: Jeg havde tidligere skrevet om et udfordrende forretningsforhold, jeg indgik med en anden blogger. På anmodning fra nogle andre læsere vil jeg beholde dette delvise indlæg. Heldigvis arbejder vi igennem de udestående problemer.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg er glad for, at dette arbejdes igennem. Jeg så det oprindelige indlæg og var meget bekymret for dig. Da jeg for nylig sørgede over min ægtefælles død (vi var adskilt, men bedste venner), kan jeg DEFINITIVT forholde mig til Holiday Blues.

    Mine har også en glad note. Hun elskede jul, men hendes helbred havde forhindret hende i at "gøre det rigtigt" de sidste par år. Jeg trøster mig med at vide, at hun havde den bedste jul endnu.

    Vince

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.