Tillykke med fødselsdagen til mig!

ExactTarget fødselsdag

ExactTarget er et godt sted at arbejde!

I morges overraskede mine frokostkammerater / kollegaer / kollegaer mig med en velindrettet bælg. Komplet med fødselsdagskonfetti (pas på ikke at få noget på mit tastatur), Happy Birthday-bånd, en Expresso-maskine (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point pen, Expo Dry Erase Marker med magnetisk beslag og viskelæder på spidsen, OG en "Tide To Go" pletfjerner (da jeg altid vender tilbage fra frokost med en enkelt dråbe noget på min skjorte).

Du kan ikke have en meget bedre fødselsdag end det! (Indtil jeg kommer hjem, og mine børn giver mig min kage med mit 'Over the Hill' lys!). Hej, jeg er ikke engang 40 endnu!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.