Tillykke med fødselsdagen til mig!

ExactTarget fødselsdag

ExactTarget er et godt sted at arbejde!

I morges overraskede mine frokostkammerater / kollegaer / kollegaer mig med en velindrettet bælg. Komplet med fødselsdagskonfetti (pas på ikke at få noget på mit tastatur), Happy Birthday-bånd, en Expresso-maskine (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point pen, Expo Dry Erase Marker med magnetisk beslag og viskelæder på spidsen, OG en "Tide To Go" pletfjerner (da jeg altid vender tilbage fra frokost med en enkelt dråbe noget på min skjorte).

You can’t have a much better Birthday than that! (Until I get home and my kids feed me my cake with my ‘Over the Hill’ candle!). Geez, I’m not even 40 yet!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.