Udvide dit læserskab

Uanset om du er en virksomhedsblogger eller bare har din egen blog, afhænger en af ​​din blogs vækstfaktorer af din evne til at nå nye læsere, der ikke er klar over, at din blog eksisterer. Jeg gør dette gennem en række teknikker ... i rækkefølge efter betydning er de:

 1. Kommenterer andre blogs, især når de er i samme branche. Jeg finder dem igennem Google Underretninger, Blogsøgning på Googleog Technorati.
 2. Jeg offentliggør mit RSS-feed på så mange steder som jeg kan, inklusive andre websteder og social net.
 3. Jeg tilmelder mig alle web 2.0-websteder, jeg kan, og jeg sørger for, at min blogadresse og RSS-feedadresse er befolket på en eller anden måde i min profil.
 4. Jeg bruger automatiske underretningsfunktioner til Twitter (selvom det frustrerende giver besked, hvis jeg gemmer et tidligere offentliggjort indlæg).
 5. Jeg taler ved regionale begivenheder når det er muligt.
 6. Jeg giver min blogs adresse ud visitkort til alle jeg møder!
 7. Jeg støtter blogsfæren ved at udgive gratis plugins og værktøjer for folk at bruge.
 8. Jeg prøver også at glide nogle links til andre websteder som Knol og andre Wikier.

Endelig melder jeg mig frivilligt skriv gæsteposter når det tilbydes, og jeg afviser aldrig en mulighed for at skrive til et stort websted, når jeg bliver spurgt, uanset kompensationen!

For omkring en måned siden blev jeg kontaktet af Talent Zoo at skrive en månedlig kolonne om sociale medier og markedsføring til deres websted. For et årti siden blev Talent Zoo kendt som et af de førende rekrutteringsbureauer for virksomheder i reklamebranchen. Med deres ord:

Da dot-com blev dot-bombe, voksede TalentZoo.com. Det er nu en online database, hvor marketing- og kommunikationsfirmaer kan se over 100,000 genoptagelser fra begyndere til professionelle. Det er et sted, hvor jobsøgende finder jobmuligheder. Og TalentZoo.com holder op med innovationen, som at tilføje mere must-read indhold på branchens nyheder, trends, karriererådgivning samt opslagstavler og podcasts for at tiltrække flere jobsøgende.

Min første artikel skal offentliggøres onsdag! Jeg ser frem til modtagelsen af ​​artiklen (tip: en ny industri / teknologi, der eksploderer lige nu, der gør det muligt for marketingfolk at udnytte og automatisere). Jeg ser også frem til at nå et nyt publikum gennem Talent Zoo! Uden tvivl vil nogle af læserne komme tilbage på min blog.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Fantastisk overblik. Tak for tipene. # 3 er en tidspiser, skal virkelig begynde at arbejde på nr. 7. Skal dog komme med en ny idé. Tak igen.

 3. 3

  Jeg offentliggør i flere offline publikationer, herunder 8 ugentlige aviser rundt om i staten. Det påvirker ikke min bloglæserskare direkte, men det øger min samlede læserskare (hvilket er mere end 30,000 om ugen).

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.