Trafikken er relativ, jeg har nok

øjneVoksende trafik. Alle virker besat med at få deres indhold derude til så mange steder og søgninger, de overhovedet kan. For en virksomhed er det altid sejt at få national eller regional anerkendelse, der får interesse i din virksomhed. Er det dog den rigtige trafik?

Arbejdet i avisindustrien gav mig et fascinerende kig på den latterlige jagten på flere øjenkugler. Mange aviser fortsætter med at diskontere (og devaluere) deres avis ganske enkelt for blot at opretholde høje reklamepriser med oppustet seertal. Dette gik til ekstremer - såsom at tælle læserskare på stjålne kopier af avisen (ja, det var tilladt af Audit Bureau of Circulations).

Min læserskare er stabil

Læserkreds på mit websted har haft op og ned, men det er ret stabilt. I løbet af ugen har jeg gennemsnitligt omkring tusind læsere direkte, omkring to tusind RSS og yderligere 100+ via e-mail. I betragtning af det faktum, at jeg skriver meget om Indianapolis og det snævre emne online marketing - kombineret med at jeg er en deltidsbutik på én person - er jeg stolt af denne statistik.

Regionalt har bloggen givet mig en masse eksponering. Jeg tror, ​​jeg er respekteret for det hårde arbejde, jeg har udført, både på bloggen og at hjælpe virksomheder. Jeg får masser af invitationer til kaffe og møder - så mange, at jeg ofte ikke er tilgængelig, og det irriterer nogle gange dem, der prøver at indhente mig. Jeg får også nok taleopgaver, som jeg seriøst arbejder på at 'tune' mine taler og forbedre deres aflevering.

Antallet af øjne der tager i min blog overstiger de ressourcer, som jeg personligt har til at levere på hver anmodning. Jeg kunne ikke forestille mig, at min læserskare fordobles, og hvordan det kan påvirke mit liv. Jeg arbejder allerede for mange timer og har det som om jeg ikke bruger så meget kvalitetstid sammen med min familie, som jeg gerne vil.

Når du ser på, hvordan din virksomhed vil øge mængden af ​​læsere og trafik, skal du spørge dig selv: "Hvor meget er nok?". Hvad hvis du fordoblede dine læsere? Hvor mange flere kundeemner vil der lægge i din pipeline? Kunne din virksomhed klare det? Mange virksomheder er ikke rede til at skalere. Andre gør det ganske pænt med nok trafik for at betale deres ansatte og ejere med en ærlig løn.

Det handler ikke altid om flere øjenkugler, nogle gange er det bare højre øjenkugler. Relevante kundeemner er det, der tæller.

3 Kommentarer

 1. 1

  Jeg antager, at det altid afhænger af typen af ​​websted, du driver. For mig svarer mere trafik til mere indtægter. De er direkte beslægtede.

  Hvis du har 4 eller 5 annoncepladser, der kører CPM-annoncer, kan det betyde ekstra $ 300 eller $ 400 i lommen i slutningen af ​​en dag .. gang dette køb 365 .., og du får en hel del substansbeløb 🙂

  • 2

   Meget sandt, Geeks! Min blog er en af ​​de 'hybrid' blogs, der både er en publikation og et personligt brand til konsultation og tale. Hvis det simpelthen var en publikation, ville jeg helt sikkert skubbe konvolutten for at få så mange læsere, som jeg kunne.

 2. 3

  Hvordan vurderer du relevans? Jeg beder slet ikke om at være flippet, btw.

  Jeg mener ... hvordan? Du kan se, hvor nogle af kundeemnerne kommer fra ... det er en start. Du kan se, når folk kommenterer ... et andet datapunkt. Du kan bedømme mængden af ​​e-mail, du får til at "oprette forbindelse" eller tale .... men hvilke andre faktorer bruger du til at bedømme relvanante læsere?

  I sidste ende, 1000, 2000, 10,000 osv. Hvordan ved du, om din “SHAZAM” lyser op så lyst som Seth Godins? Flere mennesker kender Paris Hilton end Angelica Huston, men jeg ved, hvilken jeg vil se i en film.

  Det tænker på mig de gamle maskiner, du plejede at se i søjlerne "Grip her for at se, hvilken slags elsker du er?" ... alle vidste, det var bare en måde at stjæle dine 50 cent på, men med nok sprut ville folk stille op til at bruge maskinen.

  Det var et spørgsmål, som alle ønskede at vide svaret på, og som ingen maskine nogensinde var kvalificerede til at bedømme, så ønsket om tilbagemeldingen fra tilbagemeldinger, og jeg prøver ikke at gå der med min egen indsats for at blogge.

  Hilsen,

  Wrich

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.