To meget effektive måder at udvide din e-mail-liste på

penge træ

Vi vokser aggressivt vores e-mail-nyhedsbrevsprogram, og jeg har tilståelse ... Jeg tilføjer folk til vores Martech Zone nyhedsbrev hver eneste dag. Faktisk er vi vokset til næsten 3,000 abonnenter i de sidste par måneder! Mere vigtigt er, at trafikken fortsætter med at føre abonnenter tilbage til vores blog og til vores annoncører og sponsorer. Hvis du ikke har et e-mail-program til at fange folk og returnere dem til dit websted, blog eller brand ... mister du mange potentielle kunder.

De to hurtigste metoder til at udvide vores liste over marketingnyhedsbreve har været:

 1. Tilføjelse af enhver relevant kontakt der har nået os via vores side eller e-mail. Dette inkluderer endda PR-professionelle, der kontakter os for at oprette ideer til blogindlæg (ca. hver time).
 2. Tilføjelse af alle i mit netværk - fra min adressebog og endda LinkedIn. Interessant nok fangede jeg noget flack fra en e-mail-leverings fyr, som jeg tilføjede for ca. 6 måneder siden ... men han tilføjede faktisk ikke e-mailen til Junk-mappen, han vindede bare meget, kaldte mig navne online og gik derefter væk (heldigvis ).

nyhedsbrev loga3Det fungerer så godt, at jeg ville ønske, at jeg havde et automatiseret middel til at få det til at arbejde. Jeg ville ønske, at jeg havde et værktøj, der høstede alle indgående e-mails og automatisk tilføjede personen til min nyhedsbrevsliste. Interessant nok så jeg det GetResponse har tilføjet en integration svarende til dette inden for deres e-mail-platform. Til højre er alle de kilder, som GetResponse-brugere kan hente abonnenter fra.

Hvis mine nye abonnenter modtager e-mailen og ikke kan lide det? Ingen bekymringer - de kan bare afmelde. Dette er en accepteret praksis i branchen ... men anbefales ikke altid. Hvis du synes, dette er forfærdeligt (som de fleste e-mail-leveringseksperter vil), er jeg ligeglad. Jeg udvider begge vores nyhedsbrev og øger min trafik til webstedet, OG jeg opretholder stadig utrolige åbne og klikfrekvenser. Derudover har jeg fortsat et klageforhold på 0%, og min afmeldingsrate var 0.41% i det sidste nyhedsbrev, jeg sendte ud.

Nøglen til alt dette er naturligvis dobbelt:

 1. kvaliteten af ​​indholdet i vores nyhedsbrev. Det er relevant. Det er rettidigt. Og det er informativt og professionelt designet. Denne seneste e-mail promoverede endda en begivenhed. Ikke kun modtog jeg IKKE en enkelt klage, et par folk konverterede!
 2. antallet af nye abonnenter Jeg tilføjer, at hver uge er meget lille. Jeg kaster ikke 10,000 abonnenter, som jeg 'fandt', på min nyhedsbrevsliste ... Jeg tilføjer 20 til 50 abonnenter ugentligt til den ... omtrent det samme volumen, som nyhedsbrevet naturligvis tilføjer.

Det har virkelig ændret hele min holdning til e-mailmarkedsføring. Jeg har ikke længere dobbelt opt-in, og jeg tilføjer hver e-mail, jeg kommer professionelt i kontakt med. Det får mig endda til at spekulere på, om det er tid for mig at få en liste over marketingfolk. Hvis jeg gør det, jeg vilje send et invitationsbrev, så jeg ikke risikerer at skade min liste.

Jeg er ikke sikker på, hvorfor hver e-mail-leverandør ikke tilføjer dette til deres samling af værktøjer. Kudos til GetResponse... Jeg troede, jeg var noget original med at udvide min liste. Det ser ud til, at de er foran spillet.

3 Kommentarer

 1. 1

  Det er en meget dristig idé! Men på bagsiden - hvis hver professionel kontakt jeg har føjet mig til deres nyhedsbrev uden at jeg beder / giver tilladelse - ville jeg blive meget irriteret.

  Tilføj dertil - dit emne - dit indhold er noget, som de fleste alle vil have glæde af. Jeg tror ikke, at dette råd kan gælde for alle brancher.

 2. 3

  Doug, ofte læste jeg lige indlæg i min RSS-læser, men denne var fantastisk nok til at berettige et stop og kommentar. Jeg er enig 100% og bliver syg af e-mail-nazisterne, der prøver at gøre deres produkt vanskeligt, når alle andre medier bliver mere integrerede.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.