Min næste læsning: Gravitationsmarkedsføring

tyngdekraftsmarkedsføring

Næste op på læselisten (som virkelig hoper sig op) er Gravitationsmarkedsføring.

De hyggelige folk på Wiley sendte mig Marketingbogen - de må have erkendt, at jeg er en sucker for Marketingbøger. For dem af jer, der undgår forretningsbøger som pesten, men som studerer menneskelig adfærd ... det er det, jeg elsker ved marketingbøger.

Nogen spurgte mig engang, om jeg havde studeret sociologi. Jeg formoder, at jeg på en måde har det ... Jeg tror, ​​det er det, marketing handler om. Jeg bekender mig ikke til at forstå meget om menneskelig adfærd, men jeg kan lide at observere det og dele det, jeg observerer.

Gravitationsmarkedsføring, videnskaben om at tiltrække kunder, har et glat cover, et glat websted, smart blog og en temmelig glat beskrivelse:

Gravitational Marketing giver iværksættere, virksomhedsejere, sælgere og marketingfagfolk en enkel metode til at tiltrække kunder og lukke salg uden at skulle udføre manuelt salgskrævende arbejde, såsom kaldopkald, prospektering eller tiggeri til forretning.

Denne bog er skrevet til folk, der ønsker salg, fortjeneste, kunder og penge i lommen, men som foretrækker at gøre det uden manuel arbejdskraft, og afslører principperne om naturligt at tiltrække kunder og nemt og ubesværet at sælge uden påtrængende, din ansigt taktik. Det kombinerer praktisk rådgivning baseret på testede og gennemprøvede metoder med krøniker fra fra-skyttegrave, high-wire-without-a-net salg og marketingoplevelser.

Jeg er ikke en til glat, men jeg ville ikke døm bogen efter dens omslag [tiltænkt]. Citaterne fra andre forfattere lyder som om bogen er sjov, hårdtslående og i dit ansigt. Det lyder ikke så glat som annoncerne ... det lyder som en bog, som jeg virkelig vil nyde.

Du kan downloade en uddrag af Gravitational Marketing på forfatterens websted. Jeg vil dele min mening om bogen om et par uger, når jeg er færdig med den.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg kan godt lide tanken om at få kunder til dig - via tyngdekraften. Det er den bedste tilgang, hvis kunden mener, at de ville have produktet i første omgang, ikke at du skubbede produktet på dem. Tak for heads up på denne bog.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.