Jeg skal ikke til Barnes og Nobles Today!

De byggede en Barnes og Nobles inden for få miles fra mit hjem, og det er virkelig en fantastisk butik. Det ser ud til, at jeg altid har svært ved at finde mine bøger der. Grænser synes at have et mere begrænset middel til at organisere deres hylder.

Anyways, jeg nyder virkelig begge butikker, men jeg har fundet mig selv i Barnes og Nobles oftere, fordi de har en Starbucks, der har trådløs med AT&T. Jeg har ikke været i Borders i et stykke tid - jeg håber, at de også har adgang udover T-Mobile.

Anyways - jeg er en boghunde og bestil bøger konstant fra Barnes og Nobles (og Amazon) men kun Borders huskede hvad i dag er:
grænser

At Borders tog sig tid til at designe en dejlig e-mail som denne OG sende mig kupon til 25% rabat er for sejt og vil ikke blive glemt hos mig. Det lyder som om Grænser mister muligvis krigen mod Barnes og Nobles - men bortset fra en bekvem placering er jeg virkelig ikke sikker på hvordan.

Forresten, jeg er den store 4-0 i dag! Woohoo!

11 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.