Har du en sag om mandagen ... med annoncer?

b2b annonceplanlægger

Der er ikke for mange virksomheder, jeg arbejder for, hvor jeg ser fælles træk på tværs af et markedssegment, men når jeg tænker på min egen arbejdsuge, og hvordan jeg reagerer på reklame, må jeg indrømme, at denne undersøgelse, som Bizo gjorde, måske var på noget.

annoncør-ugeplan

Bizo udgav denne infografik i går med titlen En annoncørs ugentlige planlægning viser den dag, forretningsfolk generelt er mest sandsynligt, at de reagerer på onlineannoncer. Bizo undersøgte også fem meget forskellige erhverv - herunder software, medicinsk, landbrug, mindre virksomheder og fast ejendom - og fandt ud af, at der er bestemte dage, som hver branche mest sandsynligt reagerer, ikke bare klik på, onlineannoncer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.