Google Search Console skræmte crap ud af mig!

12295247 m

Vi har arbejdet dag og nat med at forberede Martech til en kommende designændring. Arbejdet har inkluderet at gå tilbage gennem 4,000 blogindlæg - sikre, at vi har vist billeder, at indholdet ikke er forældet (som platforme, der er gået ud af drift) og sikre, at vi ikke har andre mærkelige problemer ... som omkring 100 indlæg at jeg ødelagde html-kodningen til kodestykker og meget mere. Vi foretog også en backlink-revision og afviste masser af skøre spam-sider, der pegede på os.

En yderligere forbedring var, at vi installerede en SSL-certifikat som forberedelse til nogle leadgenerations- og e-handelsmuligheder tilføjer vi til webstedet. For ikke at nævne, at Google antydede, at det at have et sikkert websted kan have en positiv indvirkning på placeringen i fremtiden. Alle de ændringer, jeg har foretaget, har bestemt haft indflydelse. Faktisk er vores søgemaskintrafik i den sidste måned fordoblet. Her er et screenshot fra Semrush:

semrush-marketingtechblog

Vi har ærligt talt ikke meget tid til at arbejde på Martech som denne, da vi arbejder på at sikre, at alle vores kunders websteder er optimeret. Som en del af vores proces har jeg brugt en række værktøjer til at skrabe webstedet på udkig efter problemer, og jeg har rettet nogle underlige problemer, der Google Search Console har afsløret ... som duplikatitler osv.

Så ... forestil dig min reaktion, da jeg loggede ind Google Search Console denne uge og så dette:

google-webmastere-ikke-ssl

Jeg kontrollerede for fejl i Webmasters, og fejlene var markant nede. Jeg kontrollerede og kontrollerede min CMS SEO tjekliste - robots.txt-fil, mine sitemaps, mine omdirigeringer ... alt! Jeg kontrollerede for eventuelle meddelelser (f.eks. En straf), og der blev ikke sendt nogen beskeder til mig. Selvom jeg er flippet ud, kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om noget gik galt med webmastere.

Og så kom det til mig ... hvad nu hvis Google Search Console krævede den sikre sti til siden? Så jeg tilmeldte mig https: //martech.zone i stedet for https://martech.zone. Jeg var faktisk ikke engang nødt til at ændre header tag. Her er hvad der dukkede op:

google-webmastere-ssl

Google ... du skræmte mig absolut lortet. Jeg troede, jeg havde gjort noget så dårligt med mit websted, at jeg helt blokerede søgningen. Whew!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.