Google Webmaster Central får en seriøs opgradering

Mens jeg arbejdede med en klient i morges, loggede jeg på Google Webmaster Central for at se på de bedste søgeforespørgsler, der fører trafik. Hvad jeg opdagede var en hel del af en nyttig opgradering!

I stedet for blot at levere søgeord, positioner og klikgennemførelser har Google opgraderet grænsefladen til en grænseflade i Google Analytics-stil. Da rangordning nu varierer afhængigt af personlige søgeprofiler, giver Google dig nu rækkevidden af ​​positioner, din URL blev fundet i, samt det samlede antal visninger og klikfrekvensen.

google-webmaster-top-search-queries.png

For mange virksomheder ignorerer deres søgerangeringer og klikfrekvensen fra siden med søgemaskinens resultater (SERP). Ligesom du ville optimere din side for at øge konverteringer, skal du også optimere din sidetitel og metabeskrivelse for at øge konverteringer. Hvis du rangerer nr. 1 til nr. 3 og får under 10% af klikene, har du noget arbejde at gøre. Du skal få 50% og op!

Denne nye grænseflade er en fantastisk visualisering af dataene. Når jeg var i stand til at gennemse siden med min klient i morges, kunne vi se den utrolige mulighed for os til at drive store mængder trafik til webstedet med forbedret optimering og placering.

Bliv ikke afgjort analytics for at optimere dit websted til konverteringer - tag det et skridt tilbage, og sørg for, at du fuldt ud udnytter søgemaskiner først. Analytics giver dig kun detaljer for besøgende, der faktisk klikkede igennem ... ikke dem, der blev efterladt!

3 Kommentarer

 1. 1

  Hej, Bromance,

  Ja. Jeg så den nylige ændring. Jeg var såååååååå glad. Så kiggede jeg mere på det. Jeg ØNSKER, at det ville gøre et par ting mere med dataene som fortæl mig, hvilken Google-applikation placeringen kommer fra.

  Medmindre mit websted virkelig rangerer side 1 til udtrykket "zombier", "Hookah Lounge", "Wrigley Field" og "Karen Gillan."

  Jeg skrev indlægget over på SEOBoy, hvis du vil se (nej, dette er ikke et billigt trick for at få trafik. Afslut med at læse den utrolige Marketing Tech Blog, før du overhovedet tænker at klikke på den. 🙂 http://bit.ly/de6Ot9).

  Jeg er nødt til at komme ned til Indy og se jer alle.

  - Finn

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.