Google Maps nu med KML-support

kortmærke

I tider som disse ved jeg, at jeg er en nørd! I dag Google Code Blog meddelte netop, at de nu understøtter KML-filer.

“Doug, rolig”, siger du!

Jeg kan ikke! Jeg freakin 'ud! Hvor du før skulle programmere punkter på et kort, kan du nu blot 'pege' på en KML-fil, og Google Maps plotter det automatisk på deres kort.

“Ja, helt sikkert”, siger du!

Her er et eksempel på en KML-fil:

 Doug Vidste du, de lige har åbnet Au Bon Pain lige her?


https://martech.zone/wp-content/uploads/1.0/8/me2.1.thumbnail.jpg


-2006

Ved hjælp af Google Maps peger jeg simpelthen på kortet for at forespørge min KML-fil:

http://maps.google.com/maps?q=http://www.yourdomain.com/location.kml

“Wow”, siger du endelig! (Jeg håber!)

Her er, hvad det ligner:
Kort over Doug i Indianapolis

Seriøst folkens. Hvor XML er det universelle dataudvekslingsformat, KML (hvilket is XML) er det universelle geografiske dataudvekslingsformat. Dette er et godt skridt fremad. Ved hjælp af andre GIS-programmer kan folk output KML-filer og derefter blot åbne dem online med Google Maps.

13 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Graydon,

  God pointe! Jeg opdaterer indlægget med instruktioner, åbner KML-filen, som jeg har sendt, og du får vist strukturen. KML-filen er rå tekst. Der er også KMZ-filer derude. Det er KML-filer, der er lynlås for hurtigere overførsel (hvis du har en enorm fil).

  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Dette er virkelig fantastisk!

  Bare spekulerer på, hvorfor KML-fil-sagsfølsom er. Hvis du opretter XML-filen med tags, der har små bogstaver. XML / KML fungerer ikke. (det er det, der hender mig: D)

  • 6

   Aswin,

   Jeg har også bemærket dette. Det er det samme med geotaggen. Jeg har ingen idé om, hvorfor de faktisk ville pålægge store bogstaver i en standard. Jeg har altid troet, at det var sikkert for små bogstaver (snarere end små bogstaver), men nogle af disse tjenester derude er virkelig uklar.

   Tak!
   Doug

 6. 7

  Jeg har fundet en måde at få dette til at fungere.

  Jeg har fundet et lille freeware-program (xt.exe), der fungerer med en XSL-fil, der kan omdanne den ikke-fungerende XML til en fungerende KML-fil.

  I XSL-filen (et typografiark) udgør basen for at arbejde med en xml. Jeg kan omdanne små bogstaver med store bogstaver. Med en omdøbningshandling på den fungerende xml-fil (xml til kml) får du en fungerende kml-fil 🙂

 7. 8

  hvis du af en eller anden grund ikke så det, lader det nye google mymaps ting dig oprette et kort og eksportere kml-filen.

  og da google api lad os du oprette et kort på dit websted bygget fra en hostet kml-fil ... det bliver alt sammen lettere.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.