Nogle nye Google Map-markører

kortmarkører

Jeg er ved at afslutte et kortlægningssted for en klient i weekenden og besluttede, at de nuværende markør (ikon) samlinger derude var temmelig almindelige og manglede nogen dimension. Mens jeg holdt en pause, besluttede jeg mig for at lave en ny kollektion. Du er velkommen til download markørerne her og bruge dem til kommerciel eller ikke-kommerciel brug ... mit eneste krav er pænt tak!

Nye markører

Der er en pil med skygge, blank markør, markører 0 til 9 og A til Z.

24 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Godt job!
  ledte overalt efter den grønne standardpil, men jeg kunne ikke finde den.
  tnx til dig, jeg kan sætte det i 😀

 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Hej tak, fordi du har lagt dem på nettet, så andre kan downloade dem! Ønsker, at andre vil følge dit eksempel!

 8. 8
 9. 10
 10. 12

  Hej!
  Tak!

  Jeg leder efter netop denne type nummererede markører, men HVORDAN placerer jeg dem på mit google-kort? Der er en måde at sætte mit eget ikon på, men jeg er nødt til at downloade en fil på nettet direkte til google maps, det ser ud. Ikke en professionel som du kan forstå, men jeg elsker at arbejde på mine kort!

 11. 13
 12. 14
 13. 15
 14. 16
 15. 17
 16. 18

  Hej, Douglas,

  Tak for markørerne. Jeg bruger et udvalg af dine røde for at tillade indsamling af observation af dyrelivsobservationer i de sidste 2 år. Jeg har (let) ændret farven for at lave et andet tilsvarende sæt, som jeg bruger til observationer af vilde dyr, der fandt sted tidligere end 2 år.

  Som et forslag kan du også have markører med andre symboler ( + - * #? . : ) og forskellige skygger. Hej, selv striber kan være mulige!

  Tak igen

  januar

 17. 19
 18. 20
 19. 21
 20. 22
 21. 23

  Hej

  Jeg kontakter dig, fordi jeg er skaberen af ​​"Map icon collection", og jeg troede, du måske var interesseret i at tale om mit projekt i din blog.

  Samling af kortikoner er en pakke med 300 gratis ikoner til dine placemarkeringer. Du kan placere dem manuelt i dine Google Maps med funktionen "Mine kort" eller automatisk med Google Maps API.
  Organiseret i farvekategorier får du en komplet samling af ikoner, såsom biograf, skole, bank, japansk restaurant og tøjbutik.

  Se resten af ​​ikonerne her: http://code.google.com/p/google-maps-icons/

  Hilsen,

  Nico

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.